Megbánta már Orbán Viktor, hogy az egészségügy helyett stadionokat épített?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 22:20
21/25 anonim válasza:
Én azért utána néznék ezeknek a hitelességének, mielőtt copy-pastézném mindenféle forrás nélkül... :) Az, hogy az Origo leírta az nem hiteles forrás! :)
22/25 anonim válasza:
Dehogy bánta meg! Majd ha Soros utasítja rá, akkor majd kamuból "megbánja".
23/25 anonim válasza:
Dehogy, ha normális lenne meg tudná bánni, de akkor nem is stadionba ölte volna ezt a hihetetlen pénzmennyiséget ez a semmirekellő. És a fideszesek ámuldoznak, hogy miért sírjuk vissza még a 2008-as válság időszakát is.
24/25 anonim válasza:
"Én azért utána néznék ezeknek a hitelességének, mielőtt copy-pastézném mindenféle forrás nélkül... :) Az, hogy az Origo leírta az nem hiteles forrás! :)" Persze, mert anit a hvg meg a 444. leír mindenfajta forrás nélkül az aztán hiteles.
25/25 anonim válasza:
"Persze, mert anit a hvg meg a 444. leír mindenfajta forrás nélkül az aztán hiteles."
Mondtam ilyet? Nem. Akkor meg? :). Ez annyira tipikusan fideszes viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!