Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegnap délután Demszky Gábor...

Tegnap délután Demszky Gábor bejelentette, hogy "100 százalékos bizonysággal ki tudja jelenteni", hogy ma reggel kijárási tilalmat fog bejelenteni Orbán, ez nem történt meg, lesz végre az álhír és pánik keltésnek büntetőjogi vonzata?

Figyelt kérdés

Amikor egy Youtube-os feltesz egy videót amit 40-en néznek meg elviszik a rendőrök, Demszky Gábor Budapest egykori "vezetője" pánikot kelt a hamis kijelentésével, hiszen már most cáfolódott a kijelentése.

Ilyenkor miért nem lépnek fel ellene is, hiába ismert politikus? Ilyenkor miért nem moderál a Facebook?

Jelenleg pont a pánikkeltés nem hiányzik az embereknek.

Forrás mielőtt kérdőjelezné valaki: (Illetve Demszky saját FB oldalán is MÉG fent van a bejelentés és a cikk megosztása is.)

[link]

2020. márc. 20. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Lefordítom ezt a párbeszédet:

- Tudja, mit mondott (a hanghibás videoban) a miniszterelnök?

- Igen, biztosan tudom.

- Honnét tudja biztosan? Szokott beszélni a miniszterelnökkel?

- Dehogy! Ő utál engem, mert én nyertem meg 2002-ben az MSZP-SZDSZ-nek a választásokat, hiszen Budapesten veszítette el azt a választást a Fidesz. A legjobb tudomásom szerint - és ezt 100%-osan lehet mondani - hétfőtől kijárási tilalmat fognak bevezetni.

Tehát 100%-osan ki lehet jelenteni, hogy Demszky legjobb tudomása szerint hétfőtől kijárási tilalom lesz. Ezt nem lehet ellenőrizni.

Amúgy teljesen reális forgatókönyv. És ez volt ennek a beszélgetésnek a legértelmesebb része.

A kifejezetten vicces, hogy kimondta: Szabad sajtó van Magyarországon.

2020. márc. 20. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézz rá szegény Demszkyre. Gyámság alá kéne venni.
2020. márc. 20. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Demszky évekkel ezelőtt elveszítette a józan belátását. Két éve azt nyilatkozta, hogy nyomtatott szamizdattal kell terjeszteni az ellenzéki igét és lakásokban megszervezett szabadegyetemeken kell egymást oktatni.
2020. márc. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!