Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitoloncolt irániak, kinek mi...

Kitoloncolt irániak, kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

A oldal: Balhéztak, nem engedelmeskedtek, többet ide ne jöjjenek.

B oldal: Vizsgáljuk meg alaposan, aki nem balhézott az maradhasson.

2020. márc. 20. 07:17
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Még mindig csak a Fidesz hazudozik arról, hogy balhéztak. A valóságban teljes joggal kiakadtak és kiabáltak mikor kiderült, hogy hermetikusan összezárták a még vizsgálandó embereket a már bizonyosan koronafertőzöttel. Kívánom minden fideszesnek, hogy átélje és tesztelje magán ő hogyan reagálna.
2020. márc. 20. 07:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak azokat utasítják ki akik balhéztak. Most mennek vissza a még nagyobb járványba...
2020. márc. 20. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Az az iráni, aki nem tartotta be a SOTE rektor utasítását, és végigfertőzött egy csomó embert, mert amikor visszajött Iránból, nem volt képes a fenekén maradni, remélem, kicsapta már az egyetem, és benne van a kiutasítottak között!

2. Akik nem tartották be a karantén szabályait (székdobálás, kimászkálás a karanténszobából, annak megtagadása, hogy visszamenjenek), azok esetében jogos. Mert úgy tettek, mintha direkt velük cs*sztek volna ki a rossz körülményekkel. Ha mi jutnánk oda magyar állampolgárként, mi sem kaptunk volna jobb ellátást. (Én is nem egyszer ültem a sürgősségin 20 órákat idős rokonokkal egy sor másik idős mellett, mégsem álltam neki balhézni. Persze, később leírtam a kórház visszajelzést gyűjtő oldalán, hogy embertelen volt az ellátás, de nem annak esek neki, aki csak egy fog a fogaskerékben, hacsak nem pofátlan.) A helyes megoldás az lett volna, ha azonnal felveszik a kapcsolatot a nagykövetségükkel.

3. Amiben igazuk van: alap kellett volna, hogy legyen, hogy biztosítanak nekik legalább angol tolmácsot és nem 5-6-os csoportokban zárják össze őket (még kellett, hogy legyen több hely)

4/8 anonim ***** válasza:

Állítólag akit kitoloncoltak, annak sem kell elhúzni innen. Rá egy napra megváltoztatták a döntést.

"Ne azt nézzék amit mondok, hanem azt, amit csinálok!"

5/8 anonim ***** válasza:
17%

Azért álljon már meg a menet. Az ő balhézásuknak nagyon is volt oka. Te is ugyanazt csináltad volna olyan helyzetben szerintem, csak a fidesz ezt is idegengyűlöletre használja. Értsd: ha téged bezárnak egy szobába egy szobába, megfigyeltet tudottan fertőzöttel egyben, mindezt két hétre, közben semmit nem csinálhatsz, csak a négy falat bámulhatod, pluszban nem tájékoztatnak, hanem bunkóskodnak veled... talán te is ideges lennél, talán egy idő után te is földhöz vágnál egy széket. Nem emberre támadtak egy széket földhöz vágtak. De hogy ez alatt mit kell érteni, hogy felemelték a fejük fölé, és úgy vagy csak felborították, netán csak öt centire megbillentették, és lecsapták azt nem tudni. Mindezek után kollektív büntetést elrendelni nem normális.

Tehát nem az a megoldás, hogy aki nem balhézott maradhasson, hanem vizsgálják ki az egészet, mi volt az egész hátterében. Amikor ezt valaki firtatta kicsavarták a kezéből a mikrofont. Az normális?

2020. márc. 20. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
C oldal: Amikor fizettek az államnak hogy itt lehetnek miért nem gondoltuk át jobban.
2020. márc. 20. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
#3, Egyetértek, annyit hozzá téve, hogy a Budapesti Iráni nagykövet meglátogatta a diákokat s elmagyarázta nekik az okokat. Namost a felvilágosítást a saját anyanyelvükön kapták s ennek ellenére vandálkodtak. Teljesen jogos a kiutasítás.
2020. márc. 20. 09:24
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
D oldal. Csak nekem furcsa, hogy a perzsákat a heltyinki bizottság védi? Csoda hogy a nácikok kártya még nincs élővéve.
2020. márc. 20. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!