Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orbánistáknak mi a vélemény...

Az orbánistáknak mi a véleménye erről az Orbángyalázó hvg írásról?

Figyelt kérdés

[link]

Igaz amiket ír? Vagy nem?

2020. márc. 14. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
24%

Balos propagandista oldal cikkét meg se nyitom.

Köszönjük a reklámot de nem kérek a HVG-ből, főleg ha a szokásos Orbán fóbiás hazugságokról van szó.

2020. márc. 14. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Biztos olvassam el? Politikai tőkét kovácsolni egy járvány kezdetén, elég embertelen bulvárportálra vall.
2020. márc. 14. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem te is tudod a választ.

Megpróbálják az előnyükre fordítani a helyzetet, rémhírt terjesztenek és pánikot keltenek az olvasóban, hogy elhatárolodjon a kormánytól és ne működjön együtt a szakértőkkel. Miközben azzal kezdték és ez benne a legdurvább, hogy a kormány a távoli migránsokkal riogatott.

2020. márc. 14. 15:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Én végigolvastam, szerintem van benne igazság.
2020. márc. 14. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Minden szava a cikknek tárgyilagos módon igaz.
2020. márc. 14. 16:14
 6/10 mindentudó99 ***** válasza:
92%
Mondhatott volna olyat amibe a hvg nem köt bele? Nem. Ennyi kár is elolvasni a cikket. Egész normális táékoztatás volt.
2020. márc. 14. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
DK nyuggerek ilyenre élvezkednek, azért 65 alatt kicsit ciki ilyet olvasni
2020. márc. 14. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

# 5!

Sajnos egy szava sem igaz.

Szokás szerint tele van hatásvadász részekkel ("Pár fényévvel és néhány üresen zakatoló kisvasúttal tőlük keletre...") és tényként tálalt csúsztatással: "a magyar miniszterelnök a probléma lényegét abban ragadta meg, hogy „az illegális migráció és a koronavírus-járvány között egyértelműen kapcsolat van.”"

Pár sorral fejlebb az írja a hvg-s cikk, hogy "egyszerre bagatellizálják a fejleményeket és használnak háborús retorikát, a nyilatkozataik ellentmondásosak, tárgyilagos és hiteles tájékoztatás helyett lassítás nélkül tolják az egybites primitív politikai propagandát".

Miközben ahonnan a fenti idézet szármatik, ott Orbán azt mondta, hogy meg kell találni az egyensúlyt az ügy elbagatellizálása és a pánik között.

Tehát a valóság az, hogy a hvg kiragadott egy mondatot egy beszédből és minden mást elhallgat, vagyis tárgyilagos és hiteles tájékoztatás helyett lassítás nélkül tolják az egybites primitív politikai propagandát.

2020. márc. 14. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:
18%
azt nem értem hogy bírják ki röhögés nélkül, hogy 10 éve nyomott "na most tuti megbukott az orbán" véleményt a hívek kőkomolyan ugyanúgy elhiszik, mintha 2010 áprilisában született volna
2020. márc. 14. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:
27%
Igazság szerint nem vagyok "orbánista", de attól függetlenül a hvg egy szennyoldal.
2020. márc. 14. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!