Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek meddig fogják...

Az emberek meddig fogják bírni a karantént és a munkanélküliséget?

Figyelt kérdés
Talán 2 hónapig fenn lehet tartani a jelenlegi állapotokat, de örökké biztosan nem. Szerintem simán fegyveres felkelés/fosztogatás is lehet ebből.

2020. márc. 19. 19:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%
Nincs is attól jobb mint étlen szomjan havi 47 ezerből bámulni otthon az ATV-s ékszer tv-t és a hüvelygomba reklámot....
2020. márc. 20. 01:05
 22/30 anonim ***** válasza:
40%
22-es, én is diplomás vagyok, és 350 ezer a nettóm. Ráadásul olyan a munkám, hogy meg sem kell szakadnom, és amikor kellett, azonnal tudtam home officeba jönni, és itthonról dolgozni, vagyis marad is ez a bérem, akármi lesz. Akkor hogy is van az, hogy nem éri meg tanulásba fektetni, hmm?
2020. márc. 20. 18:07
 23/30 anonim ***** válasza:
66%
25 most ide jössz felvágni,amikor tudod,hogy másoknak szarul megy?
2020. márc. 20. 18:10
 24/30 anonim ***** válasza:
16%
26, nem. Csak nem szeretem, ha hülyeségeket beszél valaki. Azt ismered, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa? Meg azt, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér? Folytassam?
2020. márc. 20. 18:12
 25/30 anonim ***** válasza:
43%

Ennyike.

[link]

2020. márc. 20. 19:34
 26/30 A kérdező kommentje:

"vagyis marad is ez a bérem, akármi lesz.":

Még csak egy hét telt el... Egyébként meg hogyha marad is, lehet, hogy 1 hónap múlva már semmit nem fog érni. Egyedül az orvosok és az állami alkalmazottak vannak biztonságban.

2020. márc. 21. 02:41
 27/30 anonim ***** válasza:
63%

"Egyedül az orvosok és az állami alkalmazottak vannak biztonságban."

Akkor jó. :) Én ugyanis nem állami, hanem önkormányzati, nem alkalmazott, hanem köztisztviselő vagyok, még pedig választott. Tudod az mit jelent? Azt jelenti, hogy ha csak nem lesznek új önkormányzati választások, akkor 2014 november 30-ig biztos a bérem. He-he! :)

2020. márc. 21. 09:26
 28/30 anonim ***** válasza:
16%
2024. november 30-ig. :) He-he!
2020. márc. 21. 15:55
 29/30 anonim ***** válasza:
20%

28

Biztos nagyon jó köztisztviselö lehetsz ha 2x kell leírni!

De lehet,hogy csak blöfgölsz

2020. márc. 21. 18:12
 30/30 anonim ***** válasza:
60%

#18, #25-nek:

Bár tudom hogy nagy valószínűséggel ezt a válaszomat is töröltetni fogja valaki úgy mint az előzőt, de nem izgat.

Az általad linkelt oldal még véletlenül sem említ forint alakú összeget. Megy a kormány fényezése, a statisztikai trükközés a számokkal, és fals konzekvenciák levonása.

Ha a kutya-szart bevonod csokimázzal, az attól még nem lesz Dobostorta. Csokimázas kutyaszar marad!

Egy nyolc osztályos segédmunkás még a legsz'rabbul fizető (800Ft/óra) munkahelyen is legalább annyit, vagy többet keres, mint egy akár mesterszakos pedagógus!

#22-nek:

Vagyis én a nyolc osztályommal megkeresem a te fizetésed 81.71%-át? Szép.

Ez téged minősít, vagy engem?

2020. márc. 22. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!