Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek meddig fogják...

Az emberek meddig fogják bírni a karantént és a munkanélküliséget?

Figyelt kérdés
Talán 2 hónapig fenn lehet tartani a jelenlegi állapotokat, de örökké biztosan nem. Szerintem simán fegyveres felkelés/fosztogatás is lehet ebből.

2020. márc. 19. 19:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem bevállalás kérdése. Az egyébként is beteg emberek mindenképpen meghalnak ebben a fertőzésben. Itt is az olaszoknál is a németeknél is. A világon sehol sincs gyógymód.
2020. márc. 19. 20:36
 12/30 anonim ***** válasza:
29%

ma 20:27

Gratulálok a magadfajtáknak. Addig sokkal okosabbak minden orvosnál, de még a tiszti főorvosnál is. Nézted a statisztikákat, hogy kik hallgatták meg? Komolyan mondom. Nevetséges már hisztizek. SAJNOS A beteg embereket egy súlyos a vírus is elviszi. Nem, NEM VAGYOK FIDESZES! De most egyet értek velük. Minek keltsék a pánikot? Hogy még jobban meghülyüljetek? Ígyis már eléggé azok vagytok...

2020. márc. 19. 20:41
 13/30 anonim ***** válasza:
40%
Én kb 3-4 napig. Utána elindulok, és kiszolgálom magam valamelyik kirakatból!
2020. márc. 19. 21:03
 14/30 anonim ***** válasza:
79%

Milyen karanténről beszélsz te? A fél ország az utcán szambázik! És nem csak az idősek!

IGAZI karanténből kb. 3 hét elég lett volna.

Ezzel a köztes állapottal csak az időt húzzuk. De az emberek nem fogják addig kapizsgálni, hogy tényleg baj van, ameddig nem lesz több intenzív ellátásra szoruló beteg, mint ahány szabad lélegeztetőgép van:(

2020. márc. 19. 21:05
 15/30 anonim ***** válasza:
37%
Ha most visszaállítanák,már akkor is csőxbe mentek cégek,emberek veszítették el állásukat,albérletüket,ugyhogy remélem minél előbbe lesz állítba.
2020. márc. 19. 21:12
 16/30 anonim ***** válasza:
32%
Úgy értem a normál állapotokat.
2020. márc. 19. 21:12
 17/30 anonim ***** válasza:
5%
Látom az összes társadalomtudós idecsődült ehhez a kérdéshez. Milyen jó, hogy ilyen sokan értenek ehhez a témához.
2020. márc. 19. 21:15
 18/30 anonim ***** válasza:
86%

#13 vagyok:

Kérdezem az összes önjelölt szakértőtől:

Van fogalmatok róla hogy hány olyan ember van Magyarországon, aki ha hetente nem kap fizetést, másfél héten belül kifogy minden anyagi forrásból?

Tehát gyakorlatilag vagy lopni, rabolni, vagy betörni megy, vagy szó szerint éhen döglik. Például az építőiparban dolgozó szakmunkásoknak kb a fele, a segédmunkásoknak pedig a 70-75%-a.

2020. márc. 19. 21:39
 19/30 anonim ***** válasza:
20%

#19 vagyok:

Összegezve:

A napi lejelentésű alkalmazottaknak a 99%-a!

2020. márc. 19. 21:41
 20/30 anonim ***** válasza:
85%
19, tanulni kellett volna akkor, amikor volt rá lehetősége, és akkor nem volnának ilyen helyzetben. Csak hát egyeseknek voltak fontosabb dolgok, úgy mint bulizni, partizni, piálni, haverok, stb. Meg kiírni a Facebookra, hogy munkahely "Zara" meg "Facebook", meg "Rozsdás Rákolló", iskolához meg "Az élet iskolája", meg "Roxfort". Hát akkor most meg kell élni abból a tudásból, amit az Élet Iskolájában megszerzett!
2020. márc. 19. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!