Lehet 1 teljes évig kijárási tilalom? Te el tudod képzelni így az életed? Mi lesz velünk?
Olvasni komoly epidemiologustól, hogy jövő tavaszra azaz egy teljes évet kell várni, hogy kijöjjünk a koronavírusból. Addigra szerezhetünk védettséget, miközben kínában tovább mutálódhat SARS,MERS,COVI egyébre.
Már lassan kijárási tilalom lesz. Eltarthat egy évig is?
Nem lehet ruhát, cipőt, számítógépet semmit venni csak az élelmiszerüzletek és drogériák, patikák lehetnek nyitva. Lehet így élni?
#11, én eddig is vigyáztam magamra, ma 6 kilométert futottam a szabadban, és edzettem itthon.
Normálisan táplálkozom, nincs krónikus betegségem, nem vagyok, még 30 sem, szóval a COVID tünetmentesen fog átmenni rajtam.
Ha veszélyeztetett lennék, akkor erősen megfontolnám, hogy csökkentem a társas kapcsolatok számát, és nyomom a social distancinget, de áruljátok el, hogy mi értelme rabságban tartani azokat, akik nem veszélyeztetettek, ha elegendő lenne azoknak betartania az óvintézkedéseket, akik veszélyeztetettek?
"Azt is látjuk és tudjuk mondani, hogy valójában mi, akik itt a teremben jelen vagyunk, még ha a hölgyek kortalanok is, nyugodtan összevissza fertőzhetjük egymást, abból legfeljebb egy kellemetlen influenza tünetei következnek, ha valaki nem beteg egyébként" - közölte Gulyás Gergely a heti rendes kormányzati sajtótájékoztatón egybegyűlt újságírókkal.
Ha valaki az erre szakosodott operatív törzs a világhírű Szlávikkal vezetve már csak tudják. Akkor egy ilyen kis influenzában, ami csak 75 év felett veszélyes miért is álljon le a világ? Maradjanak bezárt falak közt százmilliók? Menjen tönkre a gazdaság? Zárjanak be sok ezer cég? Több százezres munkanélküliség?
Elég lenne csak a 75+ os korosztályt házi karanténra helyezni és kész. Bizonyos emberek bevásárolnak nekik lerakják az ajtajuk elé oszt jónapot
Olyan még sohasem volt, szóval nem hiszem, hogy menne.
De Ázsia lassan túl van a dolgon, mindenféle vakcina nélkül
"Ha az lesz, akkor nálam ott fog betelni a pohár. Ideje lesz az állampolgári engedetlenségnek."
Egy fotelkommentátort hallottunk. :)
Tegyük fel, hogy fellázad a nép a kormány ellen. Mi történik utána? Még több halott, mert a vírus kontrollálatlan lesz. Gratulálok a hozzászólásodhoz! Gondolkozz mielőtt elkezdessz pötyögtetni. Másrészről Te seprűvel mennél a katonai erők ellen. Ehhez is gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!