Szerintetek is most az lenne a helyes politikai húzás, hogy minden érvényben lévő albérlet szerződésben a bérleti díjat (a válságra tekintettel) rendeletszerűen felére csökkenteni?
Figyelt kérdés
2020. márc. 18. 22:28
1/8 anonim válasza:
Nem.
Itt most megint egy csomó ember arra játszik, hogy minek a kifizetését úszhatná meg (hitel, albérlet, parkolás, akármi)
3/8 anonim válasza:
Miért kellene felére csökkenteni ?
Miért nem rögtön harmadára vagy tizedére. Vagy akinek üres lakása van köteles kiadni ingyen.
4/8 anonim válasza:
Ezt mégis, hogy? Mi jogon szólna bele a kormány, hogy magán emberek milyen áron adják ki az ingatlanjaikat?
5/8 anonim válasza:
Lehet a főbérlő is elvesztette a munkáját ebben a helyzetben vagy épp o is kevesebbet keres o is gyereket nevel neki is vannak kiadásai ...Nem venném el meg ezt a bevételi forrását is
Azt mondom aki megteheti csökkentse lehetőségéhez mérten de engedtessék már meg hogy mindenki maga mérlegelje mennyit tud segíteni ebben a helyzetben
6/8 anonim válasza:
Nem lesz egyszeru most kilakoltatni, (amugy se az) szoval aki most valoban olyan helyzetbe kerult h tenyleg fizeto keptelen annak nem kell ezen annyira izgulnia egy-ket honapot, de semmi kepp se jatszanek arra hogy ha elvesztem a munkam akkor most mar nem is keresek, illetve a berbe adoval mindenkepp egyeztess.
7/8 anonim válasza:
Korrekt politikai húzás lenne, ha az állam kipótolná a fennmaradó összeget.De mivel mind tudjuk, hogy ilyen soha nem fog megtörténni, semmi joguk beleszólni! Nem igazán értem azt a hozzáállást sem, hogy ha nem csökkentem a bérleti díjat , akkor embertelen önző, gonosz ember vagyok. Sok tulajdonos is nehéz helyzetbe került, mindenkinek a saját megélhetése a legfontosabb. Aki megengedheti magának, attól szép gesztus, de nem szabad, hogy ez elvárás legyen.
8/8 anonim válasza:
Szerintem meg emelni kellene a bérbeadóknak 10-20%-ot. Most úgysem akar senki sem költözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!