Ha Gyurcsany valoban Magyarorszag es a magyar emberek erdekeit kepviselte volna akkor Orban labdaba se rughatott volna ellene?
Hajjajj elgurult a gyógyszer mikor elfogynak az érvek?
Aki független hírekre kíváncsi az elolvas több forrást, mert nincs teljesen független média. Ami viszont a közmédiában megy az nem újságírás, hanem fizetett propaganda - pont az, amit te is csinálsz. A kettő között óriási a különbség.
Tudom, hogy a fidesz szavazók általában nem túl okosak, de most elárulok neked egy nagyon nagy titkot: a youtube (és a google, és a facebook....) úgynevezett targeted ads rendszerrel működik - vagyis az algoritmus a TE BÖNGÉSZÉSI SZOKÁSAID alapján állítja össze azt, hogy milyen reklámot látsz. Próbáld ki nyugodtan, nézegess egy óráig repülőjegyeket vagy utazási ajánlatok és láss csodát, utána pont ilyen reklámokat kapsz madj... Vagyis ha te olyan dolgokat művelsz az interneten, ami alapján az "ellenzék" úgy gondolja, hogy neked szeretnék mutatnia a reklámjaikat akkor te fogod látni. Ugye milyen egyszerű?
A diktatúrának fokozatai vannak, amiben Észak Korea a csúcs, MO-n valahol a középmezőnyben halad. De gondolom ezt is kár neked magyarázni...
Elnézést, azt kifelejtettem:
Az "uszítást" illetően a magyar baloldalnak a világon nincsen párja... :) (Meg kell nézni a hazai baloldal történelmi "sikereit", a Tanácsköztársaság óta...)
SOHA
TÖBBÉ
BALOLDALT!
:)
Tudnál kérlek mondani 3 konkrét példát (az egyszerűség kedvéért az utolsó választások óta) amivel szerinted "uszít" a "baloldal" (gondolj most itt bárkire is, felőlem akármelyik pártot mondhatod aki bejutott a parlamentbe).
Ha nincs párjuk akkor nyilván csípőből könnyedén felhozol 3 példát, ami példátlan a világ civilizált részéhez képest.
Utolsó kommentem a kérdéshez:
Miért nem lehet ezzel a cikkel a "független-objektív" ellenzéki médiában találkozni?? :O (költői kérdés)
(Ha annyi eszük lesz az embereknek, hogy még egyszer hatalomra juttatnak baloldali pártot, hát lelkük rajta. Nyilván nem volt még elég a lecke...)
Most láttam a hozzám intézett kérdésed, ezért még ideírom válaszul:
A "baloldali" uszítás alatt nem konkrétan csak a pártokat értettem, hanem a szimpatizánsaikat is (tisztelt a kivételnek).
Példákat csuklóból??
Tessék:
- A koronavírussal megjelenése után volt aki azt írta, hogy fertőzés esetén bemenne fideszesek közé és "letüsszögné" őket;
- Egy ajkai orvos a parlamenti választások után arról posztolt, hogy túladagolná az altatógázt a fideszeseknél
- Havas Henrik "tanár úr" múltkorában hatalomváltás esetére "fideszesek" tízezreinek a munkanélkülivé válásával és börtönök tucatjainak az építésével kecsegtetett...
- Ha valaki kormánypárti, akkor rögtön azt sugallják, hogy "fizetett", ha meg nem, akkor "agyhalott"...
És még folytathatnám, de: MINEK??
Minden jót...
Ne, ne menj még, olyan vicces ahogy vergődsz.
Tehát azt hiszed, hogy attól, hogy bedobálsz ide 4 vélhetően teljesen alaptalan - de ha véletlenül mégis igaz akkor elszigetelt, egyéni esetet - akkor az azt jelenti, hogy téged idézve "a magyar baloldalnak nincs párja az uszításban"? Érted, úgy az egész magyar baloldalnak.
Hogy is volt az, hogy akinek nincs semmije az annyit is ér? Ezt nem egy nevenincs senki mondta, hanem a miniszterelnökséget vezető FIDESZes miniszter. Ezen nem akadtál fenn?
Vagy emlékszel még arra, mikor maga a mélyen tisztelt miniszterelnök úr kapott egy dokumentumot az USA magyarországi nagykövetétől, amiben megjelölte a drágalátos kollégáit akiket korrupció gyanúja miatt kitiltottak az USA-ból és erre annyi volt a reakció, hogy "ez egy fecni" és még csak vizsgálat sem indult?
Esetleg arra, hogy amikor egy kérdésre a magyar parlamentben válaszként annyi hangzott el, hogy "Boldog karácsonyt"? A parlamentbe, ahol azért ülnek a naplopók, hogy a népet képviseljék.
Végtelen a lista... Itt szelektív a memóriád? Akkor ezek szerint a TE logikád alapján minden magyar aki jobboldali elveket vallegy pökhendi, uszító semmirekellő, mint a fenti idézetek gazdái?
ui.:
Sajnos a német cikket nem tudtam elolvasni, mert fizetős. Bár élek a gyanúperrel, hogy azért csak a közmédia vette át a cikket, mert rögtön az első mondat úgy kezdődik, hogy:
"Hätte die EU 2015 so gehandelt wie Griechenland heute, wären uns einiger Rechtsextremismus, islamistische Anschläge und gewaltige Kosten erspart geblieben."
Vagyis ha az EU úgy lépett volna 2015-ben, mint GÖRÖGORSZÁG akkor... és a többi. De persze nem kell félni attól, hogy a néphez ez eljut, hazudhat az Origo bármit, hiszen aki tudott németül már régen Ausztriában és Németországban dolgozik... A gyyengébb képességűek meg elhiszik, mert hát bemondta a híradó.
Igazából Te vergődsz. :)
TE kérted, hogy hozzak "csuklóból" 3 példát, hoztam négyet... A lista végtelen lenne :)
Tessék, annyira "alaptalanok" a példáim, hogy vettem a fáradtságot kettőt megkeresni és belinkelni csak neked:
- [link]
- [link]
A negyedik példámat nem kell keresgélni, TE magad vagy. Olvasd vissza, általánosságban hogy vagy a "Fideszesekről"
A "tanár úr" nyilatkozatát most épp nem találtam, de hidd el, meg van az is.
Ami az USA-t illeti: Trump összességében kevesebb szavazatot kapott, mint Clintonné, mégis Trump az USA elnöke. Ilyenek a választási szabályaik. Erre elkezdtek ott is tombolni a baloldaliak, hogy "diktatúra". Fordított esetben ünnepelnék a demokráciát... :)
U.I.: Kezd már nagyon kifújni a diktatúrázásotok, meg az "Orbán rezsim"-féle szlogenek emlegetése. Ami meg az ellenzéki propagandát és gyűlöletkeltést illeti, itt az etalon:
Szóval, jó veled ilyen vitát folytatni néha. Mert azt szeretnétek, hogy elhallgassunk, hát, azt az örömöt nem szerezzük meg nektek. Igaz, elég fárasztó ezt munka után csinálni. Nem ezért kapom ugyanis a fizetésem, mint ahogy szeretik azt rögtön beállítani egyesek...
Hajrá Fidesz! :) ;)
Elfelejtettem megemlíteni:
Szíves elnézésed kérem, hogy "propagandista" jobboldali portálról hoztam a két linket a példáimra, de tudod a "független-objektív" ellenzéki sajtó valahogy elfelejt minden ilyesmiről hírt adni. (Ezért is kellene néha a VALÓSÁG felől is tájékozódnotok...)
;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!