Mindenki más otthon lapít, de ők, mint a legveszélyeztettebbek, egész nap az utcán mászkálnak, tömve vannak velük a buszmegállók és szabályosan ölre mennek a piacon, be sem fér az összes.
2020. márc. 17. 17:09
1/9 anonim válasza:
Majd hamarosan nem lesznek. A természet megfékezi őket.
2020. márc. 17. 17:14
2/9 anonim válasza:
Én nem láttam még a héten idős embert az utcán. Anyámat sem engedem boltba se, összeírja, mi kell, viszem neki. Pedig itt még nem tudunk fertőzöttségről.
2020. márc. 17. 17:42
3/9 anonim válasza:
Ne is mond :( nagyim ma kiment a piacra, mert csak 5 kg rizs volt otthon nála és három krumpli és az is fonnyadt volt :( feltétlenül törtkrumplit kellett csinálnia. Úgyhogy a maszkot fel sem véve kiment, megállapította, hogy milyen hülyék az emberek, hogy 1 m-re állnak sorban és megvette az öt darab krumpliját és a két zsömléjét, amit nagy boldogan hazavitt. Tegnap vettem egy kiló kenyeret neki, de nyilván az nem volt jó és elvittem sétálni is, hogy ki tudjon menni és ne a városban kelljen mászkálnia. Jó lenne ha hoznának rá rendeletet, hogy 70 év fölött senki nem léphet ki az utcára, mert ezt így nem értik :(
6. Ha te láttál párat, akkor meg nyilván mind az utcákat járja.
2020. márc. 17. 18:20
8/9 anonim válasza:
Az elmúlt 2 hétben háromszor mozdultunk ki. Egyszer a közeli szupermarketbe, mert korában nem tároltunk be alapvető élelmiszereket (most is csak 1-2 hétre), másodszor a patikába mert fogytán voltak a legfontosabb gyógyszereink. -Előtte felhívtuk a háziorvost elektromos receptért. A patikában kiderült, hogy egy: a gyógyszer fele nincs raktáron, kettö: az aszisztensnő elszúrta az egyik receptet. Tehát irány megint a gyógyszertár és sorbanállás...
Mindketten 70 fölött vagyunk.
2020. márc. 17. 21:07
9/9 anonim válasza:
#8-as vagyok, folytatom:
Rajtam kívűl egy idősebb férfit láttam (nejem kint hagytam a kocsiban) -persze a nagy tömegben lehettek még páran-, néhány anyukát kisgyerekkel -gondolom nem merték egyedül hagyni otthon.
Miután balos polgármesterünk kijelentette, hogy ő addig nem tudja értelmezni, hogy az önkormányzatoknak kell segíteni az időseket, amíg pontos rendeletekkel ezt nem szabályozzák, így akinek nincs segítsége, időnként csak kénytelen elhagyni a házat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!