Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki segítene megfejteni,...

Valaki segítene megfejteni, hogy mi a logika abban, hogy az éttermek csak 15:00-ig lehetnek nyitva?

Figyelt kérdés
15 óra után jobban fertőz a vírus?Vagy csak én érzem úgy hogy a nagyvezér ennél a döntés meghozatalnál is egyel több tic tacot vett be a kelleténél?

2020. márc. 17. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt már kérdés, ezzel a megoldással a munkáltatók sem fogják az asztalt csapkodni, a dolgozók sem, hiszen nem szűntek meg a munkahelyek, csak korlátozva működnek, ami azért valamennyire visszafogja a járvány terjedését.

Itt ilyen helyzetben igazából nincs jó döntés, rossz és kevésbé rossz van, senkinek nem hiányzott ez a válság.

2020. márc. 17. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebben mennek oda, levésbé terjesztik a dögvészt
2020. márc. 17. 13:13
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Elsonek van igaza ilyenkor nincs jo dontes. Igy is kongani fognak az uressegtol, legtobben lehuzhatjak a rolot sajnos
2020. márc. 17. 13:16
 4/12 1112 ***** válasza:
100%
szerintem hogy akik munka után mennének oda, ők/azok már nem tudnak bemenni oda; tehát meló után nem szabadul be egy csomó ember egyhelyre.
2020. márc. 17. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
11-13 között a menüidőszakban nem fertőz a viruszu. Nem tudtad?
2020. márc. 17. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozol, ebédelni bemehetsz oda, de társas vacsorákat ne szervezzél estére.
2020. márc. 17. 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A vendéglátóhelyek esetében értem: nem akarják végleg lehúzatni velük a rolót DE! így ki kell hagyni a vacsoraidőt és az éjszakai bulikat. Ez rendben is van.

A többi üzletnél viszont csak azt érik el, hogy rövidebb idő alatt megy be ugyanannyi ember. Hogy ANNAK mi az értelme, azt meg nekem nem sikerült még megfejtenem.

2020. márc. 17. 13:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A vendéglátóknál van olyan étterem, amelyik nagyobb forgalmat bonyolít 11-13 között menüvel, mint 13-20 között á lá kártal.
2020. márc. 17. 13:56
 9/12 Estádio de Felchút ***** válasza:
43%
Nem igazán fedezhető fel az értelem szikrája sem abban, amit művelnek. Kivéreztetik a gazdaságot. K..rva világ lesz itt, ha nem térnek észhez. 2008 ehhez képest lóphasz se volt.
2020. márc. 17. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

# 9!

Ha valamiben nem látod meg a logikát, az a te képességeidet minősíti.

Más országokban is hoztak hasonló rendelkezésket.

Éppen az a lényege, hogy normál munkaidőn túl zárva legyenek. Tehát akinek nagyon fontos, az bemegy, költ, így még lesz bevétel a boltokban. Viszont ilyenkor kevesen vannak, tehát kisebb a fertőzés veszélye.

De most nem fogok munkaidő után 2-3 bringás boltot meglátogani, ha venni akarok tavaszra egy biciklit. Mindegyikben eltöltenék legalább fél órát.

Nem tudom emlékszik-e valaki még a vasárnapi boltzárra? Üresek voltak az utcák. Szinte mindenki otthon volt a családjával.

2020. márc. 17. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!