Hogyan lehet válaszolni a proletárok zsigeri sikergyűlöletére ami azokat éri, akik maszkkal sétálnak az utcán?
Saját magam és mások védelme miatt, előrelátóan, hetekkel ezelőtt vásároltam magamnak FFP2-es maszkot, ami kiszűri a 0.05 micron feletti méretű részecskéket. Például a koronavírust is.
Ma kimentem utcára, és metrón is rajtam volt. Kinéztek az emberek, több nyuggerből felbüffent a micisapkás proletáröntudat és utánamszólt, hogy "koronavírusos".
Tipikus magyar zsigeri sikergyűlölet, mindenki aki gondolkodik előre, az ellenség. Olvadj be a prolik közé, akkor vagy a miénk.
Hogy lehet ezeket kezelni?
Na, mi a helyzet prolikáim. Kinek lett igaza?
Levonom helyettetek is a tanulságot: Aki sunyin előre gondolkodik, az érvényesül.
Nagyon erőltetett ez a prolizás. Kényszeres.
Olyan mélyről jövő embergyűlölet van benned, ami nem normális, kezeltetni kellene. Gyerekkorod nem nagyon volt, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!