Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet válaszolni a...

Hogyan lehet válaszolni a proletárok zsigeri sikergyűlöletére ami azokat éri, akik maszkkal sétálnak az utcán?

Figyelt kérdés

Saját magam és mások védelme miatt, előrelátóan, hetekkel ezelőtt vásároltam magamnak FFP2-es maszkot, ami kiszűri a 0.05 micron feletti méretű részecskéket. Például a koronavírust is.

Ma kimentem utcára, és metrón is rajtam volt. Kinéztek az emberek, több nyuggerből felbüffent a micisapkás proletáröntudat és utánamszólt, hogy "koronavírusos".

Tipikus magyar zsigeri sikergyűlölet, mindenki aki gondolkodik előre, az ellenség. Olvadj be a prolik közé, akkor vagy a miénk.

Hogy lehet ezeket kezelni?

2020. márc. 16. 20:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Na, mi a helyzet prolikáim. Kinek lett igaza?

Levonom helyettetek is a tanulságot: Aki sunyin előre gondolkodik, az érvényesül.

2020. ápr. 13. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon erőltetett ez a prolizás. Kényszeres.

Olyan mélyről jövő embergyűlölet van benned, ami nem normális, kezeltetni kellene. Gyerekkorod nem nagyon volt, igaz?

2020. ápr. 13. 11:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok, kedves vírustagadó, alufóliasisakos barátaim. Még mindig nem kéne hordani a maszkot? :))
2021. jan. 20. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!