Hogyan lehet válaszolni a proletárok zsigeri sikergyűlöletére ami azokat éri, akik maszkkal sétálnak az utcán?
Saját magam és mások védelme miatt, előrelátóan, hetekkel ezelőtt vásároltam magamnak FFP2-es maszkot, ami kiszűri a 0.05 micron feletti méretű részecskéket. Például a koronavírust is.
Ma kimentem utcára, és metrón is rajtam volt. Kinéztek az emberek, több nyuggerből felbüffent a micisapkás proletáröntudat és utánamszólt, hogy "koronavírusos".
Tipikus magyar zsigeri sikergyűlölet, mindenki aki gondolkodik előre, az ellenség. Olvadj be a prolik közé, akkor vagy a miénk.
Hogy lehet ezeket kezelni?
szerintem nem az emberekkel van baj
Kicsit gyűlölöd az embereket aza gyanum, és miindenkiben a rosszat keresed.
legyél lazább:)
Tomi jól látja.
Direkt kerested azokat a szempárokat, amik rád néznek.
Semmi valósi beszólást nem kaptál, de odaképzelted.
Tudni véled, hogy mit gondolnak.
Utálom az ilyet. Ne találd már ki a másik ember gondolatát.
Meg ezek a szavak... ismételgeted őket kényszeresen, ettől intelligensebbnek érzed magad.
Az a szomorú igazság, hogy veled van a baj. Nem azért, mert maszkot viselsz. Az jó. A hozzáállásoddal van a baj, McFly!
Valószínű, mivel egy hülye kis kölyök lehetsz, akire amúgy sem veszélyes a koronavírus, életkori sajátosságok miatt, azok a "nyuggerek", akik bármikor belehalhatnak, koruk és általános egészségi állapotuk miatt, aggodalommal figyelik, ha egy fiatal megjelenik maszkban.
Nyilván, ők nincs honnan tudják, hogy szimpla feltűnési viszketegség, kretén, kamaszos vagánykodás motivál téged - esetleg azt hihetik, hogy épelméjű vagy, és azért jársz különleges, spéci maszkban, mert fertőző lehetsz. Ennek lehetőségétől ők joggal félnek, mint ahogy valószínűleg rettegnek nap mint nap utcára menni is - nem alaptalanul. Közülük bizony minden ötödiket meg is ölheti a vírus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!