Hogyan lehet most élelmiszerhez jutni?
Az szuper, hogy csak az élelmiszer boltok lesznek nyitva, de már most sincs bennük semmi. Nem tudom minek kellett mindenkinek mindent felvásárolni, amikor bolt később is lesz. Jó mondjuk az érthető, hogy egyszerre többet vesz valaki, hogy kevesebbet kelljen mászkálni, de éppen ezért a házhozszállítást kéne államilag megoldani, mert már házhozszállítással se lehet semmit rendelni.
Az meg a másik, hogyha 2 héttel korábban meghozták volna ezeket az intézkedéseket, vagy csak teljes határzárt, akkor az egész sok milliárdos kár elkerülhető lett volna. A töredéke lett volna a kár. Ez micsoda felelőtlenség?
Hihetetlen hogy egyesek mennyire életképtelenek.
Tudod mi az igazi felelőtlenség?
Az hogy a vírusról már hetek óta tudni lehet hogy elszabadult európában az emberek tudtak róla de annyira képtelenek önálló gondolkodásra hogy kezet kéne mosni, kerülni a tömeget stb. ha az állam nem tiltja be még mindíg tele lenne emberrel a pláza stb. A fradi meccs is pár napja tele volt a stadion stb. hihetetlen mennyire idióták egyesek. Komolyan mint az ovisok. ha nem mondják meg nekik hogy nem szabad a kútba ugorni beleugranak hihetetlen
"Érdekes, hogy a zöldség-gyümölcs nem fogy annyira..."
Én is ezen röhögtem, vesz egy csomó lisztet, olajat meg CUKROT mindeképp. Aztán mit csinál belőle? Cukorból fogy a legkevesebb nálunk, pedig nem vagyunk egészségmániás hippik. Kb. a hajamra kenhetem, ha kaját is akarok csinálni...
2, 3, 7, 9, 10-es okostojások!
A Prima online rendelő oldala elérhetetlen. A Spar leghamarabb április 4-re tud szállítani. Az Auchan közleményt tett ki, hogy szűkösek a keretek. A Tescoban április 5-ig nincs időpont, tovább nem lehet tekerni. Groby oldala nem enged tovább. Budapesten lakom, nem zsákfaluban.
Hogy is van akkor ez?
Kimegyek a sarokra, ott van két bolt, még egy pince-ddiszkont.
Ma mesélte egy auchanos, hogy volt aki 400 ezerért rendelt házhoz.
Szóval nem értem, miféle sokmilliárdos veszteségről kérdezel? Ez alsó hangon is 50 ezer profit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!