Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a magyar...

Mi a véleményetek a magyar orvosi kamaráról? Nem lenne ideje most félretenni a politikát és a szenzáció hajkurászást és egyszer tényleg a magyar emberek érdekeit nézni?

Figyelt kérdés
Én se jobboldali, se baloldali nem vagyok, viszont ami megy, az nagy baj. Pánikot keltenek, olyan cicceket hoznak le velük, ami olyan megbetegedés számokról számol be, ami NEM igaz, ilyen a napi 10.000 új beteg, ami érdekes, mert Olaszországban 17 ezer beteg van összesen és hogy magyarországon már 1000 beteg van, és 2 hét múlva 50 ezer lesz, ami szintén NEM igaz. Mi a véleményetek erről? Miért nem állítják le őket? Miért kell félelmet kelteni az amúgy is riadt emberekben? Én ezt úgy kérdezem, hogy fogalmam sincs milyen pártpolitikai helyet foglal el az oprvosi kamara vezetősége, nem is érdekel, csak a híreket nézem és borzalmas ami egyes portálokon lejön...
2020. márc. 16. 09:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Éppen, hogy azt nézik.
2020. márc. 16. 11:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a media össze vissza hazudik de még a youtuberek is lehet h megrendelesre csinaljak!
2020. márc. 16. 14:05
 13/18 A kérdező kommentje:

"Ahogy én látom, a MOK szakmai javaslatokat próbál tenni."

NEM a médián keresztűl üzengetve adjuk a szakmai tanácsot, van erre hivatalos felület is.... ez így inkább szenzáció hajhász, pánikkeltő, mintsem javaslat tétel.

2020. márc. 16. 17:44
 14/18 anonim ***** válasza:

A médiának -normális helyen- hogy nyomást gyakoroljon a politikusokra. Ez csak ilyen újkori szokás, hogy megvesszük a médiumokat.

Tehát ha szakmai fórumokon nem érnek el sikert, akkor nincs más választás a médiához fordulnak, hogy ezáltal a közvélemény gyakoroljon nyomást a politikusokra.

2020. márc. 16. 18:35
 15/18 anonim ***** válasza:
*A médiának, az a dolga
2020. márc. 16. 18:35
 16/18 belapus ***** válasza:
Ahogy írtam, a kormány már évek óta nem kíváncsi a szakmai véleményekre.Nem csak az orvosokéra, senkiére sem.
2020. márc. 16. 22:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Talán, ha meghallgatnák ott őket, akkor nem a médián keresztül üzennének.

Ez ilyen magyar mentalitás. Nem hallgatjuk meg a másikat, hogy mit mond, de, ha hangot adunk ennek, akkor az illető van felháborodva. Volt polgink is ilyen mentalitással rendelkezett, nem csoda, hogy már a helyi egyesület éléről is megbukott.

2020. márc. 17. 08:55
 18/18 A kérdező kommentje:

"Talán, ha meghallgatnák ott őket, akkor nem a médián keresztül üzennének."

Értem. Tehát ha nem hallgatják meg őket ( ami amúgy nem igaz, mert számtalan javaslatot átnéztek tőlük) akkor a médián keresztül kell spekulációkat közölni és pánikot kelteni, ugye?

2020. márc. 17. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!