Ti nem féltek, hogy utcára kerültök a vírus miatt?
Figyelt kérdés
Saját ingatlanom nincs, évek óta albérletben élek. Sajnos esélyes, hogy az én munkám is veszélybe kerül, ha pedig elveszítem a munkám, nem tudom fizetni az albérletet sem, és ki fog tenni a tulaj. Ráadásul jelenleg határozott idejű szerződésem van, amiben benne van, hogy ha nem tudom fizetni a lakbért, vagy idő előtt felmondom akkor bye-bye kaució, ami több mint 200 ezer forint, és így még olcsóbb szobát sem fogok tudni kivenni, mert nem lesz pénzem a kaucióra.2020. márc. 15. 09:51
11/12 anonim válasza:
Csak a gyerekeimet féltem ettől. Én magam rendben vagyok/leszek, bármerre forduljon is a szerencse rúdja.
12/12 Springer Botond válasza:
Engem az érdekelne, hogy mi van akkor amikor a tulajdonos tartozik a bérlőnek?
Az én bérbeadóm 6 ÉV (!!!) bérleti jogviszony, és több mint 10 MILLIÓ forint KIFIZETETT bérleti díjjal a hátam mögött, simán kivágott a lakásból miután jeleztem, hogy a következő hónapokban fizetési nehézségeim lesznek.
A kiköltözés és a kulcs visszaadása már meg is történt, az átadás-átvételi jegyzőkönyvben a tulaj elismerte, hogy TÚLFIZETÉSEM is van, és az összeget vissza utalja az én bankszámlámra...
Mondanom sem kell, hogy ez azóta sem történt meg...
Ennek két hete...
🤔😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!