Karantenban csak kórházban lehet lenni? Vagy sajat lakasban is?
Lehet saját lakásban is. (Olvastam erről HITELES tájékoztató adatokat az interneten ma is.)
Emlékeim szerint a leginkább hiteles forrás a portfolio.hu (De kinek mi.) Szerintem eléggé meggyőző módon írtak a helyzetről.
Ilyenkor hogy lehet megoldani az elelmiszerkerdest? Nekem is fel kellene ,,tankolni''? a jelenlegi elelmiszer,,keszleteim'' 3 napig lenne eleg
Milyen elelmiszereket vegyek? Konzerveket? a liszt + olaj+cukor kombóvól ötletem sincs, hogy masik mit csinálnak
Holnap "állami" Nemzeti Ünnep van (kikiáltott sajtószabadság napja 1848.-as forradalom- és szabadságharc.) Vagyis félig-meddig Államalkotó Nemzeti Ünnepnek is hívhatjuk így utólag...
KIVÉTELESEN tömegrendezvény nélküli. A bolti kereskedelmek tucatjai lesznek zárva. Ha a lakókörnyékeden tudomásod van benzinkút üzemeléséről - ott általában 0-24 nyitva vannak. Ott is tudsz nagyon szükséges élelmiszereket vásárolni.
Teljesen egyedül élsz? Családtagjaid? Szomszédság nem segít semmiben? Ismered őket személyesen - akár csak látásból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!