Ezt minimum hónapokig húzzák el. Ebben a tanévben már nem fogsz iskolába menni, arra mérget veszek.
2020. márc. 14. 15:21
12/16 A kérdező kommentje:
És tudják ellenőrizni,hogy “jelen voltam e az órán?”
Mert akkor biztos nem fogom a videóchatet nézegetni.
2020. márc. 14. 15:22
13/16 anonim válasza:
10-es! A mai fiatalok nem is tudják milyen volt a 90-es években a jó kis katódsugárcsöves monitorokkal, hogy sok helyen külön monitorvédő volt, hogy ne csinálja ki a szemed, meg használati utasításban le volt írva, hogy maximum hány percig szabad nézni közelről szemkárosodás nélkül. én még ilyeneken "gémerkedtem" akkor felsős sulisként, két-három óra játszás után fájt a szemem, ma gond nélkül elvagyok az LCD monitornál 6-7 órát is mindenféle tünet nélkül.
2020. márc. 14. 15:37
14/16 anonim válasza:
Május elejétől, amikor a kinti hőmérséklet 25 fok felett van, már alig lehet órát tartani, mert egy diák sem akar bent ülni és tanulni. Május végén már 30-32 fokok vannak bent a termekben néha, akkor meg már nehéz is ott lenni mindenkinek. Nem véletlenül olyan hosszú nyáron a szünet nálunk.
2020. márc. 14. 15:45
15/16 anonim válasza:
Ez komolyan mondom elszomorító, hogy ebben a helyzetben ilyesmiken rugóznak emberek. Nagy a valószínűsége, hogy meg sem éled az érettségit, mert fél éven belül a fél országot felzabálja ez a nyavaja (és a féllel még optimista vagyok) neked meg komolyan a szemed, meg a monitor előtt ülés a legnagyobb problémád? Hihetetlen, hogy az emberek mennyire nem képesek felfogni a helyzet súlyosságát.
2020. márc. 14. 17:30
16/16 anonim válasza:
Hogy beszélhetsz ilyen hülyeségeket, előző?
Mi az hogy "nagy eséllyel meg sem éri az érettségit"? EZ NEM ZOMBIVÍRUS és nem ebola.
Az IDŐSEKNEK nagyon nagyon veszélyes. De a fiatalokat eddig szinte semennyire nem érintette, az egyetemistáknál is inkább csak a fertőzés volt jellemző és még a középkorúak sem veszélyeztetettek kiemelten.
Ne terjessz ilyen rémhíreket! A fiatalok számára semmivel sem veszélyesebb mint az az influenza járvány amit észre sem vett a világ, pedig pontosan úgy végig ment a Földön mint minden évben, ugyanúgy sajnos áldozatokat is szedve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!