Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne jobb ha a digitális...

Nem lenne jobb ha a digitális oktatás helyett inkább áttolnák a tanévet a nyárra?

Figyelt kérdés

2020. márc. 14. 15:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

2 hétnél nem tovább?

Ezt minimum hónapokig húzzák el. Ebben a tanévben már nem fogsz iskolába menni, arra mérget veszek.

2020. márc. 14. 15:21
 12/16 A kérdező kommentje:

És tudják ellenőrizni,hogy “jelen voltam e az órán?”

Mert akkor biztos nem fogom a videóchatet nézegetni.

2020. márc. 14. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
10-es! A mai fiatalok nem is tudják milyen volt a 90-es években a jó kis katódsugárcsöves monitorokkal, hogy sok helyen külön monitorvédő volt, hogy ne csinálja ki a szemed, meg használati utasításban le volt írva, hogy maximum hány percig szabad nézni közelről szemkárosodás nélkül. én még ilyeneken "gémerkedtem" akkor felsős sulisként, két-három óra játszás után fájt a szemem, ma gond nélkül elvagyok az LCD monitornál 6-7 órát is mindenféle tünet nélkül.
2020. márc. 14. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Május elejétől, amikor a kinti hőmérséklet 25 fok felett van, már alig lehet órát tartani, mert egy diák sem akar bent ülni és tanulni. Május végén már 30-32 fokok vannak bent a termekben néha, akkor meg már nehéz is ott lenni mindenkinek. Nem véletlenül olyan hosszú nyáron a szünet nálunk.
2020. márc. 14. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Ez komolyan mondom elszomorító, hogy ebben a helyzetben ilyesmiken rugóznak emberek. Nagy a valószínűsége, hogy meg sem éled az érettségit, mert fél éven belül a fél országot felzabálja ez a nyavaja (és a féllel még optimista vagyok) neked meg komolyan a szemed, meg a monitor előtt ülés a legnagyobb problémád? Hihetetlen, hogy az emberek mennyire nem képesek felfogni a helyzet súlyosságát.
2020. márc. 14. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Hogy beszélhetsz ilyen hülyeségeket, előző?

Mi az hogy "nagy eséllyel meg sem éri az érettségit"? EZ NEM ZOMBIVÍRUS és nem ebola.

Az IDŐSEKNEK nagyon nagyon veszélyes. De a fiatalokat eddig szinte semennyire nem érintette, az egyetemistáknál is inkább csak a fertőzés volt jellemző és még a középkorúak sem veszélyeztetettek kiemelten.

Ne terjessz ilyen rémhíreket! A fiatalok számára semmivel sem veszélyesebb mint az az influenza járvány amit észre sem vett a világ, pedig pontosan úgy végig ment a Földön mint minden évben, ugyanúgy sajnos áldozatokat is szedve.

2020. márc. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!