Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jogos Gyurcsány Ferenc felhábo...

Jogos Gyurcsány Ferenc felháborodása a mai döntés miatt?

Figyelt kérdés

Egyetértetek a volt miniszterelnökkel? Orbán nem ura a helyzetnek?

[link]

2020. márc. 13. 23:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Történjék bármi úgyis az van amit ők akarnak...
2020. márc. 14. 00:56
 12/14 Estádio de Felchút ***** válasza:
Víctor urunk nyilván nem ura a helyzetnek már vagy 20 éve, de ez nem azt jelenti, hogy táncos Fletónk akkora májer lenne.
2020. márc. 14. 09:19
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
Olyan tekintetben jogos, hogy tökmindegy mit lépett volna, hőzöng, mert ebből él meg. Pszichiátriára járt a fazon, elmebetegeknek pedig nem kell komolyan venni a véleményét. De szívesen odaállítottam volna az olaszországból frissen hazaérkezett síszünetes gyerkőceim elé, hogy kicsit kapjon belőlük.
2020. márc. 15. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos fletó felháborodása az ő kormányzása idején minden rendben volt ura volt mindennek ami az országban zajlott! Ja hogy baromira nem... Szánalmas amit művel és amég ő van a politikában garantált a Fidesz 2/3. A legszánalmasabb az amikor 2018 év végén a tüntetéseknél kijelentette hogy brutális orbán viktor rendőrsége én ott szégyeltem magam helyette.
2020. márc. 18. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!