Ha bezárják az iskolákat és a gyerekek az utcán,
plázában fognak csapatostól bandázni akkor nem lesz
ebből egy ellenőrizhetetlen fertőzési lánc amikor
néhány elkapja a fertőzést?
Ilyenkor jó,ha valaki gamer és nem extrovertált.
2020. márc. 13. 23:33
Nem tudom, én eléggé szobában ülős vagyok, de...
Én már ma is itthon voltam a szüleim miatt, akik itthonról dolgoznak, így 0/24 órás a felügyelet... 😝
Unatkozom, és nem tudom, hogyan fogom én ezt heteken át bírni... 😫
Hiányzoznak a kedvenc tanóráim, az, hogy oda megyek ahova akarok, meg csak úgy a mozgás... 😟😔
2020. márc. 13. 23:39
Basszus, az hogy nincs suli, még nem jelent karantént..
2020. márc. 13. 23:40
Akik ott fognak, azok iskola után is ott lennének, ebből a szempontból mindegy.
2020. márc. 13. 23:43
Kijárási tilalom kell és megoldva.
2020. márc. 13. 23:51
Egyszerű, a sünök beviszik őket a sitkóra, ha iskolaidőben a plázában bandáznak. Ezért kell otthonról konzolozni egész nap.
2020. márc. 14. 00:03
Valószínűleg lesznek ilyenek. Ezzel nem lehet mit kezdeni. De a többség otthon marad amivel a vírus terjedését csökkenteni lehet. Ezeket az intézkedéseket 1 héttel ezelőtt kellett volna meghozni.
Amúgy meg lesz digitalis oktatás, tehat otthon kell lenni, mert igazolatlannak számíthat. Nálunk egyetemen van olyan tanár, aki liveozni fog Facen. És ha nem vagy ott hiányzásnak minősül.
2020. márc. 14. 00:32
Már a feltételezés is sértő a gyerekekre nézve, hogy ők csak bandázni tudnak semmi mást. A kérdező valami vén aggastyán lehet, mint akik folyton a sorkatonaság visszahozásáról fantáziálnak és a jó öreg kommunizmusról ódákat zengenek.
2020. márc. 14. 04:52
A veszélyeztetett korosztályt/embereket kellene védeni inkább, mert az erős immunrendszerűek ha megfertőződnek, lehet hogy tüneteket sem fognak mutatni. A veszélyeztetett embereknek kellene házi karanténban lenniük, és őket kellene védeni, mert így hogy oldják meg az egész lakosság ellátását ha minden leáll? Kevesebb a veszélyeztetett ember mint a többiek, sokkal kevesebb felfordulással járna csak velük kiemelten bánni. Pl, nagyszülők házi karanténban, el kell látni őket, nehogy megfertőződjenek, idős emberek pl tanárok bolti eladók ne dolgozzanak max otthon stb. Persze azon kívül se lógjanak egymás szájában az emberek, de a nem veszélyeztetettek hadd dolgozzanak már, és igazából iskolába is lehetne menni hogy a szülők tudjanak dolgozni...Ahol meg tudják oldani ok maradjon otthon, de ne álljon le minden emiatt.
2020. márc. 14. 11:47
20/20 A kérdező kommentje:
"Már a feltételezés is sértő a gyerekekre nézve, hogy ők csak bandázni tudnak semmi mást. "
Mesélj mit csinálnak még. Igen kíváncsi vagyok arra a 2%-ra.
Kapcsolódó kérdések: