Ti hogy élitek meg a koronavírus miatt kialakult helyzetet? (Nem a döntésekről vagy a világban kialakult helyzetről kérdezem a véleményeteket)
Egész pontosan arra vagyok kíváncsi, hogy a ti életeteket jelenleg mennyiben befolyásolja.
Mi változott?
Munkahely, magánélet, szórakozás, utazás, bevásárlás, bármi jöhet, de személyes tapasztalat érdekel.
Szóval itt most nem véleményeket várok a kialakult helyzetről meg a politikáról, hanem hogy milyen nehézségekbe ütközik a mindennapi életetek.
Vagy épp ellenkezőleg, lett-e, ami most lett egyszerűbb?
Érdekes volt ma a bevásárlás hét végére. Liszt, hús, élesztő egy szem sem a Sparban. A hentesnél a választék húsos csont meg disznóköröm. Körömpörkölt lesz holnap!
/semmi bajom vele, múlt héten azt terveztem, de nem volt köröm/
Komoly... akkor újraindult a boltok kifosztása?
Én voltam tegnap egy Reálban, de volt minden.
Nekem nagyon bejön ez a dolog! Részemről maradhatna a világ végéig. Vegre nem rángatnak fölösleges és unalmas találkozókra, meetingekre, nem kell egész nap a kollegáim pofáját bámulni, meg jópofizni velük, hanem a családdal lehetek egész nap. Nem kell napi több órát utazással töltenem. Akkor megyek a saját WC-re gondolkodni, amikor akarok, akkor ebédelek normális kaját, amikor akarok. Sokkal több időm van mindenre. Nekem nagyon kényelmes!
Szerencsére nagy kert van a házhoz, van mozgási lehetőség is, friss levegő. Mekkora királyság már a saját árnyekos teraszomon a napozószékben ülve dolgozni!
A gyerekek élvezik, hogy mindenki itthon van, és együtt lehetünk.
Mindent házhoz rendelek.
Csak akkor látok másokat, ha én akarom, nem toppan be a szomszéd néni, hogy menjek a nyugdíjas táncklubba.
Sütök, főzök, filmezek, játszom. Ezekre irodai munka mellett nincs idő.
Örülnék, ha a vírushelyzet megszűnne, de valami indokot ki kell még találnom, hogy mi így maradjunk forever!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!