Árokpart kérdése:
Ki mit gondol a magyarországi koronavírussal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ebben a kérdésben tudom, hogy jelenleg még csak jóslásokba sem lehet és nem is érdemes bocsátkozni. Azonban vajon az esély megvan rá, hogy a kora nyári időszakra helyreálljunk belőle és vissza lehet addigra vonni a veszélyhelyzetet és legrosszabb esetben a megbetegedések száma legfeljebb csak pár emberrel emelkedhet? (Az is nyilván sok, de nem hinném, hogy itt megállna a helyzet?.2020. márc. 11. 16:27
1/5 mindentudó99 válasza:
Magam részéről várom a melegebb időt. Hátha segít
2/5 anonim válasza:
"Magam részéről várom a melegebb időt."
Ausztrália, Singapor, Malayziában is sok a fertőzött, ott pedig 25-35 fokok vannak jelenleg.
3/5 anonim válasza:
Kellemes izgalom. A betljesült végidők konteo keveredése a mind összetartozunk és szeretjük egymással.
Love ❤
5/5 anonim válasza:
Én eleinte tök nem aggódtam, de most mióta van egy maroknyi fertőzött idehaza, elnézem az illetékesek bénázását... és kezdek aggódni, hogy nem fogják tudni kezelni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!