Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért írnak ki 2 Magyarországi...

Miért írnak ki 2 Magyarországi beteget, ha nem is magyarok? Miért nem vitetik vissza Iránba őket?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért van hivatalosan 2 Magyországi beteg a hivatalos térképen, amikor nem is az anyaországiak ? Most ha idejön 100 beteg busszal Wuhanból, akkor 100-at írnak ki mert éppen itt tartózodnak?

Minden részvétem a beteg Irániaké. De ha minden ország hazahozatta külön repülővel is az állapolgárait Wuhánból, akkor miért nem küldjük őket vissza Iránba? Még azt sem mondhatnám, hogy folyamatosan itt tartózkodnak, hisz össze vissza utaznak a világba. Miért hazánk amúgyis csekély kapacitását foglalják le ?

2020. márc. 5. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Köszönd meg Gyurcsánynak!
2020. márc. 5. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Mert Magyarorszagon vannak. De már 3 fő van. Egyik magyar. És rohangál, szórja szét a virust. Nekem ismerősöm Milánóba volt. Utana ki se lépett otthonról 2 hétig, vagyis most fog letelni. Sok ember felelőtlen.
2020. márc. 5. 20:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocs, nem vagyok képben a friss hírekkel. Mit tehet Gyurcsány róla?
2020. márc. 5. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem turisták,hanem mivel itt tanulnak,itt tartózkodnak huzamosabb ideig.

Hazaküldeni már teljesen felesleges lenne.

Inkább nem szabadna őket hazaengedi azokba az országokba,ahol járvány van egy ideig.

Ez lenne logikus.

2020. márc. 5. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal egyszerűbb és biztonságosabb őket itt tartani karanténban, mint mozgatni őket a világ körül. Vagy te vállalnád a felelősséget, ha utaztatásuk során a személyzet egyik tagja is elkapná a vírust? Persze, biztos kicsi rá az esély, de mindenképpen nagyobb, mint a karanténban tartani őket egy adott fix helyen.
2020. márc. 5. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Külföldön is vannak magyar fertőzöttek, azt ott könyvelik el. Csak kárt okozhatna az utaztatásuk, hatékonyabb helyben elkülöníteni őket. A vírus nem válogat és nem azt nézi, hogy ki milyen nemzetiségű.
2020. márc. 5. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2 kínai karambolozik az országban amiben megsérülnek akkor azt hogy hozzák le a hírekben?? Magyarországon volt a karamból vagy Kínában, mert ott laknak hivatalosan.

Na ezen logika alapján, ha itt találnak beteget azt Iránban találják és ezáltal iráni beteg?

Mellesleg akikkel érintkeztek lehet fertőzöttek, akár akikkel buszon utaztak együtt. Ezért is ilyen figyelmeztető jellege is van a dolognak.

2020. márc. 5. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
És ha hazaküldjük őket, az mivel lesz jobb? Egyébként nem csak véletlenül itt jártak, ha én itt tanulnak évek óta. Itt élnek évek óta az év legnagyobb részében
2020. márc. 6. 06:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

[Nem értem, hogy miért van hivatalosan 2 Magyországi beteg] ← kérdéshez fűzött kiegészítés, 2020. márc. 5.

Nem is kell ezt értened, mert hivatalosan nem magyarországi betegek vannak, hanem Magyarországon levő betegek vannak: [link]

2020. márc. 6. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!