Miért írnak ki 2 Magyarországi beteget, ha nem is magyarok? Miért nem vitetik vissza Iránba őket?
Nem értem, hogy miért van hivatalosan 2 Magyországi beteg a hivatalos térképen, amikor nem is az anyaországiak ? Most ha idejön 100 beteg busszal Wuhanból, akkor 100-at írnak ki mert éppen itt tartózodnak?
Minden részvétem a beteg Irániaké. De ha minden ország hazahozatta külön repülővel is az állapolgárait Wuhánból, akkor miért nem küldjük őket vissza Iránba? Még azt sem mondhatnám, hogy folyamatosan itt tartózkodnak, hisz össze vissza utaznak a világba. Miért hazánk amúgyis csekély kapacitását foglalják le ?
Nem turisták,hanem mivel itt tanulnak,itt tartózkodnak huzamosabb ideig.
Hazaküldeni már teljesen felesleges lenne.
Inkább nem szabadna őket hazaengedi azokba az országokba,ahol járvány van egy ideig.
Ez lenne logikus.
Ha 2 kínai karambolozik az országban amiben megsérülnek akkor azt hogy hozzák le a hírekben?? Magyarországon volt a karamból vagy Kínában, mert ott laknak hivatalosan.
Na ezen logika alapján, ha itt találnak beteget azt Iránban találják és ezáltal iráni beteg?
Mellesleg akikkel érintkeztek lehet fertőzöttek, akár akikkel buszon utaztak együtt. Ezért is ilyen figyelmeztető jellege is van a dolognak.
[Nem értem, hogy miért van hivatalosan 2 Magyországi beteg] ← kérdéshez fűzött kiegészítés, 2020. márc. 5.
Nem is kell ezt értened, mert hivatalosan nem magyarországi betegek vannak, hanem Magyarországon levő betegek vannak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!