Mit szóltok hozzá, hogy az idő megmutatta hogy kinek volt igaza?
Az ünneprontó Orbán Viktornak megintcsak igaza volt, hogy a török EU szövetség nem volt a legmegfelelőbben megkötve. [link]
Orbán Viktornak igaza volt abban is, és ezt mostmár a nyugati sajtó is elismeri, hogy az Európai Unió külső határait, védeni kell!
Az ellenzéknek nem volt igaza abban, hogy a migrációs válságnak vége, mert a migrációs válság tart, akkor is ha nem a Magyarországi határoknál (bár erről a határmentén élőknek egészen másmilyen véleményük van).
#5 Nokiás dobozból csak a komcsi vörös haverjaidnak volt haszna, hogy eltették a pénzt a zsebbe és elköltötték erre-arra.
A stadionokból meg úgy van hasznotok, hogy ti balosok is jártok koncertekre meg hasonló eseményekre amiket stadionokban tartanak de ez ilyenkor eszetekbe se jut sajna, pedig igazából a sok károgás miatt én kitiltatnálak titeket az összesből.
#10 Hagyd, ez is csak egy propagandista, ahogy az egész kérdés is az.
Amúgy a fideszes kettős mérce a legdurvább a világon. Ha a Fidesz lop, az természetes, szükséges, a nemzet érdeke stb. Ha az ellenzék lop (töredékét annak amit a Fidesz, tegyük hozzá) akkor meg mocskos hazaáruló tolvajok. Megszoktuk már ezt a Fidesz-fanoktól. Tökéletes szektások.
Hány koncert volt eddig a Felcsúti stadionban? Soroljátok már fel kérlek. Koncertet szabad téren is lehet adni Fidesz-fanocskáim! Sőt, a legtöbb koncertet a Papp Lászlóban tartják, ami már jóval a Fidesz regnálása előtt is ott volt ahol most. Mellesleg úgy néz ki eltérő fogalmaink vannak a "haszonról" mint olyanról, nekem a százmilliókkal kitömött ecsetfejű balfékek labdakergetése nem tartozik a "haszon" kategóriába, pláne nem annyi pénzért amibe kerül, ellenben egy normális orvosi ellátásnak örülnék és igenis a hasznomra lenne, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Persze ha ti egy baleset, influenza, agyvérzés, stb. esetén inkább a stadionba mennétek FTC-Újpestet nézni, mint hogy ellátást kapjatok, akkor nem szóltam.
Meséljetek még kérlek, imádom a sok logikai bukfencekkel és kettős mércékkel tarkított baromságot olvasni amit összehordtok!
Miben volt igaza? orbán nagy elvtársa volt erdogán. Most az küldi a migráncsokat... mondjuk orbánnak, és migrancsrettegésre épülő propagandájának ez pont jól jön.
Védték eddig európa határait, csak rossz emberrel. Az ilyen kis diktátorokban, mint erdogán, és wannabe diktátorokban nem szabad bízni.
Vége a migrációs "válságnak", nem látom, hogy új lenne. Csak rettegés van, hogy majd... állítólag... lehet... valamikor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!