Ki fog szavazni az ellenzéki képviselő jelöltekre, ha Gyurcsány ott van?
Úgy értem biztosan lesz sok olyan körzet ahol a DK jelöltje lesz a közös jelölt ami ugye Gyurcsány pártja. Értem én h most övé a legerősebb ellenzéki párt, de lehet többen nem szavaznak vagy a Fideszre szavaznak mint Gyurcsányra.
Az az ember 5 évig volt hatalmon, de nem csinálta olyan okosan mint Orbán, Gyurcsány lejaratta magát, a pártját, az országot mindent. Mellesleg ők ugyanúgy kiarusitottak az országot csak nem az olcsó munkaerovel hanem azzal h eladtak mindent. Így történt az meg, hogy a reptér is idegen kézben van a befolyt összeg pedig sehol sincs....
Elég szomorú, hogy a legtöbben az ellenzékiek közül csak annyit várnak a választástól, hogy el legyen takarítva a Fidesz, tessék konkrét célokról beszélni, gyengébbek kedvéért az nem cél hogy akárkire lecseréljük a Fideszt
Soha nem szavaztam a Fideszre, de ha Gyurcsány meg a Fidesz közül kell vállásztanom akkor nyilván a Fideszre fogok (lehet lepontozni)
Még egyszer mondom, rendben le akarjuk váltani a Fideszt, de mi lesz azután, erről beszéljetek, vagy ti még hisztek a mesében, hogy a Fidesz után Gyurcsány elhozza a a Kánaánt?
Így soha nem jutunk egyről a kettőre, ha mindig másoktól varjuk a megváltást
#12: A Momentum pontosan ezért akar rendszerváltó kerekasztalt létrehozni, hogy legyen arról is szó, mi lesz a fidesz eltakarítása után.
"Még egyszer mondom, rendben le akarjuk váltani a Fideszt, de mi lesz azután, erről beszéljetek, vagy ti még hisztek a mesében, hogy a Fidesz után Gyurcsány elhozza a a Kánaánt?"
A mostani helyzethez képest már az is előrelépés lenne, ami Gyurcsány idejében volt. Tudod akkoriban még a kormány tiszteletben tartotta a jogerős bírósági ítéleteket, és nem uszítottak fasiszta propagandával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!