Ki fog szavazni az ellenzéki képviselő jelöltekre, ha Gyurcsány ott van?
Úgy értem biztosan lesz sok olyan körzet ahol a DK jelöltje lesz a közös jelölt ami ugye Gyurcsány pártja. Értem én h most övé a legerősebb ellenzéki párt, de lehet többen nem szavaznak vagy a Fideszre szavaznak mint Gyurcsányra.
Az az ember 5 évig volt hatalmon, de nem csinálta olyan okosan mint Orbán, Gyurcsány lejaratta magát, a pártját, az országot mindent. Mellesleg ők ugyanúgy kiarusitottak az országot csak nem az olcsó munkaerovel hanem azzal h eladtak mindent. Így történt az meg, hogy a reptér is idegen kézben van a befolyt összeg pedig sehol sincs....
"Értem én h most övé a legerősebb ellenzéki párt, de lehet többen nem szavaznak vagy a Fideszre szavaznak mint Gyurcsányra."
Még szerencse, hogy volt egy önkormányzati választás, ami rácáfolt erre az állításodra. :) Ha az ellenzéki pártok megteremtik a kormányváltás lehetőségét, akkor az ellenzékiek el fognak menni, és leszavazni rá. Én momentumosként miért ne szavaznék le a DK-ra? Egy másik körzetben pedig a DK-s szavazó fog az én pártom jelöltjére leszavazni. A cél közös: eltakarítani a fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!