Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki fog szavazni az ellenzéki...

Ki fog szavazni az ellenzéki képviselő jelöltekre, ha Gyurcsány ott van?

Figyelt kérdés

Úgy értem biztosan lesz sok olyan körzet ahol a DK jelöltje lesz a közös jelölt ami ugye Gyurcsány pártja. Értem én h most övé a legerősebb ellenzéki párt, de lehet többen nem szavaznak vagy a Fideszre szavaznak mint Gyurcsányra.

Az az ember 5 évig volt hatalmon, de nem csinálta olyan okosan mint Orbán, Gyurcsány lejaratta magát, a pártját, az országot mindent. Mellesleg ők ugyanúgy kiarusitottak az országot csak nem az olcsó munkaerovel hanem azzal h eladtak mindent. Így történt az meg, hogy a reptér is idegen kézben van a befolyt összeg pedig sehol sincs....

2020. márc. 5. 18:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Gyurcsánynak is van egy fanatikus rétege, majd ők megszavazzák. Meg az ellenzéki szavazók nagy része kb. azon a szinten van, hogy bárkit megválasztanak aki neve mellett nincs ott a fidesz.
2020. márc. 5. 18:23
 2/15 A kérdező kommentje:
Majd meglatjuk.... 3 2/3ad után nem vennék ilyenre mérget....
2020. márc. 5. 18:25
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Nagy a csend!!
2020. márc. 5. 19:29
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
Akik még az anyjukat is eladnák, csak hatalomra juthassanak végre, vagy a kedvenceik. (Meg a fanatikusok.)
2020. márc. 5. 19:33
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Én akkor nem megyek el szavazni
2020. márc. 5. 19:40
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Akik azt gondolják, hogy Orbánnál bármi csak jobb lehet. Tévednek, Gyurcsány rosszabb. De van olyan ember, aki nem hallgat a jó szóra, hanem inkább mindig beleszalad a pofonba.
2020. márc. 5. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
64%

"Értem én h most övé a legerősebb ellenzéki párt, de lehet többen nem szavaznak vagy a Fideszre szavaznak mint Gyurcsányra."

Még szerencse, hogy volt egy önkormányzati választás, ami rácáfolt erre az állításodra. :) Ha az ellenzéki pártok megteremtik a kormányváltás lehetőségét, akkor az ellenzékiek el fognak menni, és leszavazni rá. Én momentumosként miért ne szavaznék le a DK-ra? Egy másik körzetben pedig a DK-s szavazó fog az én pártom jelöltjére leszavazni. A cél közös: eltakarítani a fideszt.

2020. márc. 5. 21:35
 8/15 anonim ***** válasza:
13%
Amíg a mocsadék Gyurcsánnyal akarjuk eltakarítani a mocsadék Fideszt,addig nem változik semmi.
2020. márc. 5. 21:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Ahogy vona mondaná ha parlamenti választás lett vna a Fidesz mindent visz, ráadásul a megyei kozgyulesekben a Fidesz tarolt ...
2020. márc. 5. 23:34
 10/15 anonim ***** válasza:
18%
A harmadik magyar köztársaságot csakis Gyurcsány Ferenc képes megmenteni!
2020. márc. 6. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!