A kormány arra várt, hogy találjon végre keletről jövő koronavírusos fertőzöttet?
Lehet nagyon konteós, de én bármit kinézek a Fideszből. Hollik István tegnap délelőtt már arról beszélt a Facebook oldalán, hogy a bevándorlók hozzák a koronavírust, legfőképpen IRÁN-ból. Iránt kifejezetten kiemelte, erre estére bejelentik a két iránit aki fertőzött.
Az emberek a migránsoktól és a koronavírustól is félnek, így a kettőt összekapcsolni az ultimate fideszes fegyver.
Szerintem a koronavírus már sokkal korábban bejött nyugatról, hiszen egy csomó kint dolgozó is hazahozhatja.
Nem értelek titeket. Egyszer azt mondjátok, hogy a kormány eltitkolja, hogy van koronás beteg, most meg az a baj, ha be van jelentve. Ki érti ezt?
Másik: ez a két diák nem illegális bevándorló volt, hanem itt tanulnak Magyarországon. Innen fogva ismét nem értem: vagy ti nem értitek, mi a helyzet, vagy direkt félremagyarázzátok a dolgokat. Ez utóbbira tippelek...
Legyen elég a fake news gyártásból.
Nem az a baj, hogy bejelentette. Hanem szerintem eltitkolta, hogy most iránit jelenthessen be.
A ti fake news gyár médiabirodalmatokat meg annyira érdekli, hogy egyetemista vagy illegális... IRÁN IRÁN MIGRÁNS MIGRÁNS KORONAVÍRUS.
Nem az a baj, hogy bejelentette. Hanem szerintem eltitkolta, hogy most iránit jelenthessen be."
Eltitkolta, tegnap valaki azt írta, hogy hónapokig titkolóztak. XD
Tudod hány beteg lenne már akkor, a kormánynak meg nem érdeke titkolózni, mert az nekik nem jó, leáll a gazdaság...
Gondolkodjatok már kicsit, a fóbiátok kicsit nagyra nőtt, nemde?
"Bármit kinézek" a Fideszből
Ez nem konteós, ez simán szektás gondolkodás
Ott tartunk, hogy már a koronavírust is a saját táborunk igazolására használjuk fel?!
Senkinek nem érdeke sem a vírus eltitkoltása, sem az, hogy bejöjjön ide. Értsük már meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!