Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy nem fog jönni...

Most, hogy nem fog jönni különvonat (a fidesz támogatására) Lengyelországból, Orbán kikkel fogja pótolni őket?

Figyelt kérdés

2020. márc. 5. 08:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"...én meg azokkal szoktam foglalkozni, akikkel szimpatizálok."

Régi mondás: Madarat tolláról......!

2020. márc. 5. 10:08
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

7-es: " Én 10 kiló krumpliért kimegyek és tapsolni is fogok!"

Csak szólok, hogy a békemenetelők utazási költséget, kaját-piát, és 5 ezret kaptak fejenként.

Ne add kevesebbért a "lelkesedésedet"!

2020. márc. 5. 10:20
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
Komolyan jobb nektek, ha ilyen hamis illúziókba menekültök, hogy krumpli, meg kajapia, meg 5000? Nem lenne jobb belátni, hogy a kormánynak bizony ekkora támogatottsága van, a tieitek meg a béka segge alatt vannak? És ha őket megtartjátok ott, ahol vannak, akkor ez így is marad. Nekünk tesztek szívességet, de gyakran már én érzem magam kellemetlenül, hogy ennyire hülyék vagytok.
2020. márc. 5. 11:25
 14/17 A kérdező kommentje:

"Nem lenne jobb belátni, hogy a kormánynak bizony ekkora támogatottsága van,..."

Hogy mekkora, azt akkor tudhatnád csak meg, ha kormányod egyszer, mindenféle csalás nélkül menne neki a választásoknak.

Be sem jutnának!

2020. márc. 5. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Azért Budapesten már nem Tarlós a vezír, meg hát a nagyvárosok többségében is elzavarták az illiberális majmokat!
2020. márc. 5. 14:44
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
15# Akkor a kérdező kommentjéből (14#) kiindulva ezek szerint most a balliberálisok csaltak😁😁
2020. márc. 5. 15:07
 17/17 A kérdező kommentje:

"...ezek szerint most a balliberálisok csaltak"

Egy tőről fakadnak!

2020. márc. 6. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!