Most, hogy nem fog jönni különvonat (a fidesz támogatására) Lengyelországból, Orbán kikkel fogja pótolni őket?
Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 08:03
1/17 anonim válasza:
Attól tartok rendkívüli krumpliosztások vannak kilátásban.
2/17 anonim válasza:
Nincs szükség különvonatra, még mindig kétharmaduk van.
A te csürhédnek mennyi van?
3/17 anonim válasza:
4/17 A kérdező kommentje:
"A te csürhédnek mennyi van?"
Azt nem tudom, de a te csürhédnek sem volt soha kétharmada. (És, azt is csak tisztázatlan eszközökkel tudta elérni!)
2020. márc. 5. 08:36
5/17 anonim válasza:
Orbán megcsinálja a vonulást a bátor lengyel harcostársak nélkül is, a még sokkal inkább bátrabb fideszes haszonélvező/-leső nyaligátorokkal, de ha kell, akkor a legesleginkább legbátrabb fegyveres erők állományának a felét civilbe öltöztetik, és ügyesen fotózva meg is van a giga-megmozdulás: legfeljebb a nép elé beretusálják Bayert meg Orbánt, mert ők mégis csak mérsékelten bátrak.
6/17 anonim válasza:
"Véletlen" pont akkor migránsbetörés történik és ezért Orbán Úr elhalasztja egy évvel az ünnepséget, addigra a lengyelek is összeszedik magukat.
7/17 anonim válasza:
Én 10 kiló krumpliért kimegyek és tapsolni is fogok!
8/17 anonim válasza:
Tudod az a helyzet kedves kérdező, hogy ilyen gyatra troll- proli szintű és bugyuta kérdéseket teszel fel, amiből csak egy dolgot árulsz el, hogy valójában rettenetesen gyűlölködő vagy, és egyben irigy is arra, hogy Orbán Viktorra mindig nagyon sokan kíváncsiak. Törődj bele, nem tök mindegy neked, foglalkozzál azokkal akikkel szimpatizálsz!!
9/17 A kérdező kommentje:
8-as!
"...foglalkozzál azokkal akikkel szimpatizálsz!!"
Azokkal te szoktál foglalkozni és ez "bőven elég"!
2020. márc. 5. 09:54
10/17 anonim válasza:
kedves kérdező , ezek szerint akkor te mindig azokkal szoktál foglalkozni, akikkel nem szimpatizálsz...😆😆😆 Érdekes, mert én meg azokkal szoktam foglalkozni, akikkel szimpatizálok. Hát nem vagyunk egyformák!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!