Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbosok! Elítéltek amiatt,...

Jobbosok! Elítéltek amiatt, hogy egyáltalán nincsenek hazafias érzelmeim?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mit jelent magyarnak lenni. Nagyon ködös fogalom ez, és nincs konszenzus körülötte. Én azt szoktam mondani, hogy csak az biztos, hogy a magyarok KÖZÉ születtem és megtanultam a nyelvüket (jobb híján). Ez van.

2020. márc. 4. 13:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
16%

Igen utolsó.

De mondj már egy magyar márkát amit külföldön is használnak?

Nem élelmiszerekről beszélek hanem bármi mást?

Itt max az van hogy a külföldi cégek ide jönnek gyártani az olcsó munkaerő miatt.

De még egy magyar nevű áruházat se találsz. Lidl, interspar tesco media markt stb. A végtelenségig lehetne sorolni hogy mi NEM magyar magyarországon.

Dehát 1-2 embernek az is elég hogy a pálnika magyar, meg a bor is tokaji.

Az a legszánalmasabb amikor a falusi analfabéta alkoholostia nagyon büszke a magyarságára.

Mert mi másra lenne büszke?

De ez gyakorlatilag csak annyit jelent hogy mások eredményeit a sajátjának hiszi.

Igazából minden magyarkodó ezt csinálja. Szánalmas

2020. márc. 5. 09:03
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

,,A magyarnak nem kiemelkedő az intelligenciája. A zsidóknak igen." Azt ugye tudod hogy körülbelül 40 olyan genetikai betegség, ami jóformán csak a zsidókra jellemző? Ilyen például a Tay-sachs kór. Egyébként való igaz, hogy az askenázi zsidóknak az átlag IQ-ja 110 körül van. Az ázsiaiaknak is kb akörül a fehér embernek(mint például a magyaroknak) 100-105 nagyjából, viszont amiről ilyenkor érdekes módon nem beszélnek, hogy például a cigányoknak meg négereknek 60-70 körüli, ami nálunk a súlyosan szellemi fogyatékos kategória. Erről miért nem lehet beszélni? Ha én például elismerem, hogy igen, az átlag zsidónak az intelligenciája valamennyivel magasabb, mint az átlag magyarnak, akkor ugye semmi gond nincs, viszont ha azt mondom, hogy a cigány egy belterjes, idióta, génhulladék népség, akkor éppen az előbb említett díszes társaság kikiált téged nácinak, holott te csak tényeket sorolták fel. Ezzel van nekem problémám! Azzal az undorító kettős mércével miszerint az Izraeli határon ha egy néger maki megjelenik, akkor sortűz, bezzeg nekem a Magyarországi zsidó fajtársak azt mondják, hogy fogadj be egy 60-as Iq-jú félmajmot, mert ha nem akkor mocskos náci vagy! Ja és egyébként senki nem zsidózna egyszer se, ha nem azt látnám, hogy folyton bort isznak, vizet prédikálnak! Én csak azt követelem, amit a zsidók is kiköveteltek maguknak. Egy saját országot, ahol normálisan megélhetem az identitásom, és ahol jogom van azt mondani ezeknek a mindenféle cigány népségeknek, hogy el lehet innen húzni, mert itt én vagyok itthon, az én őseim építették ezt az országot és ez az enyém! Mondd már el nekem, hogy fehér emberként milyen alapon vagyok én köteles az életeremet egy retkes, bűnöző, idióta cigánnyal megosztanom? Mire fel? Hogy van ahhoz bárkinek joga, hogy a gyerekeinket ezzekel a gonosz ösztönlényekkek kell egy iskolába járatni? Honnan veszi magának egy zsidó a jogot, ahhoz hogy az én országomban megmondja nekem, hogy kikkel vagyok én köteles együtt élni?

,,Mármint a magyar származású zsidó tudósok" Most akkor vagy magyar, vagy zsidó! Ha valaki követi a zsidó vallást, zsidónak vallja magát, az zsidó, nem lehet egyszerre mindkettő, mert az egyik identitás mindig erősebb!

,,Lehetett volna magyarország is az atombomba feltalálója. Mert az bizony nagyrészt zsidó tudósok találták fel." Azt azért remélem tudod, hogy a németeknek már hamarabb is lett volna, nem mintha ez egy jelentős téma lenne.

,,Ne aggódj egy értelmes embernek a normális élet fontosabb mint a magyarkodás." A belpesti haverjaidon kívül kik ezek? Én nem éppen azt látom, hogy a fiatalok olyan nagyon liberálisak lennének.

,,Sok fiatal kiment már a lipsi nyugatra, vagy terzvezi hogy kimegy." Ennek hosszú távon semmi jelentősége, nyugaton ugyanolyan rossz lesz az élet mint itthon egyébként pont a te fajtád miatt, mert mindenféle parazita népségeket szaporítotok a fehér ember nyakára! Kíváncsi leszek mit fognak szólni azok, akik kimennek, aztán 20 év múlva a gyerekük(már ha lesz egyáltalán) abdullal meg kuntakintével fog egy osztályba járni egyedüli fehér gyerekként!

,,Szerinted a nyugati mocsok elárasztja az országot? De fogadni mernék hogy androidos telefont használsz amit kínában gyártottak. Vagy amerikai iphone-t." Annyira látszik hogy materialista vagy. Rögtön az okostelefonnal, meg egyéb használati cikkekkel jössz. Ez egy hamis dilemmának nevezett érvelési hiba. Nem éppen ezekre gondoltam, hanem a kulturális szemétre, remélem érthető!

,,A tv-ben amerikai műsorokat nézel." Na ez egy jó példa erre, ezt értem kulturális szemétnek!

2020. márc. 5. 13:17
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

:D

Nagyon kultúrált vagy. Neked a magyarság megélése az hogy rektes belterjes génhulladék cigányok, meg szemét félmajom migráns n|ggerek.

Mármint az hogy ezt kimondhatod.

Ezzel most jobb lett ugye?

Meg a "fajtám" elárasztja a nyugati mocsokkal a szegény magyarokat? Meg pusztul a nyugat?

Nincs tudományos bizonyíték arra hogy a négerek genetikailag alkalmatlanok a tanulásra.

Usa-ban a négerek ha megfelelő oktatást kapnak, simán elérik a 120as iq-t.

De neked pl nincs 1 se. :D

2020. márc. 5. 14:02
 24/29 anonim ***** válasza:
85%

#23 Már meg ne haragudj, de ekkora műveletlen hülyét, mint te ritkán látni!

Mi köze az IQ-nak az oktatáshoz te észkombájn? 😂

2020. márc. 5. 16:55
 25/29 anonim ***** válasza:
24%

"Mi köze az IQ-nak az oktatáshoz te észkombájn?"

Csak saját magát hozta példának. Látod, nem? ;) Az IQ-ja a béka segge alatt.

2020. márc. 5. 16:59
 26/29 anonim ***** válasza:
85%
#24 Hagyd! Látod, ő az aki ha az egójáról leesik az IQ-jára, akkor belehal.
2020. márc. 5. 16:59
 27/29 anonim ***** válasza:
71%
Ebből te vagy mindjárt kettő. 🤣
2020. márc. 5. 21:34
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Én jól szórakozom az ilyen mindenhez IS értő embereken😂
2020. márc. 5. 21:35
 29/29 anonim ***** válasza:
42%
#25 Mi van virágszál, fájnak a tények? :)
2020. márc. 6. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!