Jobbosok! Elítéltek amiatt, hogy egyáltalán nincsenek hazafias érzelmeim?
6/9
A magyarkodás csak neked akkora érték. Szerinted majd te eldöntöd ki a magyar meg ki nem az.
A legtöbb ember meg kb pont lesz@rja hogy te mit hiszel, mert egy senki vagy.
Nyilván neked is a magyarságod a legnagyobb értéked. Ezt az érdemet nem birtokolhatja ám akárki!
Nincs olyan hogy magyar nép, vagy magyar genetika. A magyar egy korcs európai nép amin már a fél világ keresztül ment. Rádásul nincs benne semmi különleges, vagy kiemelkedő.
Hogy tudnád leírni a mai magyar kultúrát? Csak a nyugati világ olcsó másolata.
Disznóvágás, pálinkafőzés? Vagy miben más egy magyar mint egy szlovák vagy egy osztrák?
Vagy a gyűlölködés, rasszizmus, magyarkodás lenne a magyar kultúra?
#11 "Vagy a gyűlölködés, rasszizmus, magyarkodás lenne a magyar kultúra?"
Nem. Hiszen ezt te csinálod és te éppen hogy nem tartod magad magyarnak.
#11 ,,A magyarkodás csak neked akkora érték. Szerinted majd te eldöntöd ki a magyar meg ki nem az." Ha neked magyarnak lenni nem érték, akkor takarodj ebből az országból:) Ja és igen pont én döntöm el. Tudom felétek úgy szokás, hogy nemek sincsenek, azt is majd egy idő után elődöntki a gyerek ugye?
,,A legtöbb ember meg kb pont lesz@rja hogy te mit hiszel, mert egy senki vagy." Te is, szóval a te véleményed pont annyira érdekel mint téged az enyém.
,,Nyilván neked is a magyarságod a legnagyobb értéked." Nem, nem a legnagyobb.
,,Ezt az érdemet nem birtokolhatja ám akárki!" Én sem lehetek se zsidó, se busman(nem mintha vágynék rá), akkor miért van az hogy fordított esetben ha egy zsidó azt mondja hogy ő büszke magyar attól magatok alá pisiltek(vagy ha kocsis cake akármilyen olivio azt mondja hogy ő magyar), ellenben ha holnap Izraelben szeretnék állampolgár lenni, akkor körberöhögnek. Kettős mérce?
,,Nincs olyan hogy magyar nép, vagy magyar genetika. A magyar egy korcs európai nép amin már a fél világ keresztül ment." De kaukázusi rassz létezik, azon belül pedig létezik magyar nyelv, kultúra, identitás ergó létezik magyar nemzet, akárhogyan is toporzékoltok!
,,Rádásul nincs benne semmi különleges, vagy kiemelkedő." Ezzel csak a saját műveletlenségedet bizonyítod. Minden nemzetben van különleges, egyedi ami más nemzettől megkülönbözteti.
,,Hogy tudnád leírni a mai magyar kultúrát? Csak a nyugati világ olcsó másolata." Csak tudod ez sem úgy lett hogy a csúnya jobbosok mónikashowt, valóvilágot meg facebookot raktak az emberek elé. Ezt pontosan ti csináltátok! Hiszen te beszélsz arról, hogy a nemzet nem fontos. Onnantól kezdve hogy ezt a sok nyugati szemetet megetetjük az emberrel, meg a médiában ülő fejesek(finoman szólva nem a magyar nemzet iránt elkötelezett emberek) kitalálták, hogy ezt a fogyasztói mocskot az emberek pofájába kell tolni azóta van ez! Elég szemforgató cinizmus elpusztítani valamit, aztán meg mondogatni, hogy sose létezett. Értsd jól! Szerintem sincs jelenleg szerves magyar kultúra, de éppen a hozzád hasonló gondolkodású emberek miatt!
,,Disznóvágás, pálinkafőzés? Vagy miben más egy magyar mint egy szlovák vagy egy osztrák?" A jobb kérdés szerintem az, hogy miben más egy európai mint egy amerikai? Csakmert ennek a világszintű, agyzsibbasztó, konzumerglobalizmusnak a fészke az bizony az USA.
,,Vagy a gyűlölködés, rasszizmus, magyarkodás lenne a magyar kultúra?" Ezek a szavak nem jelentenek semmit! Gyűlölködő vagyok, ha féltem a saját és környezetemben lévők testi épségét ugye?
Rasszista vagyok, ha azt mondom hogy léteznek rasszok és ezek között bizony szignifikáns eltérések vannak(mint ahogy egyébként minden antropológus és biológus elismeri ezt)?
Magyarkodás? Már neharagudj de ha egy zsidó hanukázik, vagy egy cigány bazsevál, arra érdekes módon senki nem fogja azt mondani hogy ne cigánykodj/zsidóskodj már, mert sérti xy érzékenységét! Bezzeg én a saját országomban nem élhetem meg normálisan a magyarságomat, mert az az éppen említett csoportokat sérti? Hát el lehet menni! Mindig ezt mondom az összes ilyennek aki emiatt nyavajog. Ha nem tartod magad magyarnak és ráadásul még irritálnak is a magyarok, akkor mit keresel itt? Ja hogy a magyar adófizetők pénzén kényelmesen lehet élősködni?
Ez azért nem egészen így van. Az ember a sajátjaival lehet kritikus. Pl én magyar vagyok, és rádszólok, hogy "ne magyarkodj", mert ezzel szerintem pont a magyarságot járatod le. Egy zsidóra, négerre, arabra nem szólok rá, mert az ő "fajtáját" úgy égeti, ahogy akarja.
És nem is azzal van ám baj, hogy megéled a magyarságodat, megtartod a szokásokat, ünnepeket, olvasol a magyar hírességekről, stb. Azzal van baj, amikor már Jézus is magyar, és mindenki hazudik aki szerint a magyar nem felsőbbrendű mindenkinél, meg azzal, amikor a 60-as IQ-jú, alkeszok magyaráznak, hogy mert mi magyarok így meg úgy.
Szóval árnyaltan kell vizsgálni a dolgokat.
#14 ,,Pl én magyar vagyok, és rádszólok, hogy "ne magyarkodj", mert ezzel szerintem pont a magyarságot járatod le. " Csak tudod a néger, cigány, zsidó, arab nem szól rá a sajátjára, csak a fehér ember ilyen impotens, önsorsrontó. Egyébként nekem nincs azzal bajom, ha valaki mondjuk zsidóskodik, csak azzal a kettős mércével, hogy akkor a fehér ember ezt miért nem teheti meg?
,,Azzal van baj, amikor már Jézus is magyar, és mindenki hazudik aki szerint a magyar" De ez annyira elenyésző kisebbség, hogy ezeket még a kurucinfón kommentelők is leugatják. Hogy kinek van 60-as IQ-ja azt meg inkább hagyjuk, mert a jelenlegi kutatások szerint bizonyos csoportoknak ekörül mozog, és segítek nem a fehér nacionalistákról van szó:)
Utolsó, tudományosan bizonyított tény hogy nacionalistáknak, jobboldali emberek általában alul iskolázott buta emberek.
A magyarnak nem kiemelkedő az intelligenciája. A zsidóknak igen.
Érdekes módon a nemzethi érzelműek mindig azzal jönnek hogy a magyar tudósok milyen híresek. Mármint a magyar származású zsidó tudósok? Akik egyébként pont a mélymagyar fajtád miatt menekültek el az országból. Lehetett volna magyarország is az atombomba feltalálója. Mert az bizony nagyrészt zsidó tudósok találták fel.
Akkor ők most magyar büszkeségek vagy mocskos zsidók?
"El lehet innen menni" Ne aggódj egy értelmes embernek a normális élet fontosabb mint a magyarkodás. Sok fiatal kiment már a lipsi nyugatra, vagy terzvezi hogy kimegy.
Szerinted a nyugati mocsok elárasztja az országot? De fogadni mernék hogy androidos telefont használsz amit kínában gyártottak. Vagy amerikai iphone-t.
De ha megnézed mindenki német, francia japán autóval jár. Mindenki koreai kínai japán műszaki cikkeket használ.
A tv-ben amerikai műsorokat nézel. Pc-n amerikai programokat használsz.
Ha igazi magyar vagy, ezeket mind eldobod és veszel magyar kocsit, telefont, tv-t. Vagy várj csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!