Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Gyurcsány...

Sulek Péter kérdése:

Mi a véleményetek Gyurcsány viselkedéséről?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor mindig arról beszél miket csinál hol volt kivel találkozott,Gyurcsány meg csak fikázza az évértékelő is arról szólt Orbán Milyen korrupt takarodjanak szar minden,semmi ötlet nem volt hogy ő mit csinált vagy mit csinálna.Lehet így valaha kormányt váltani ?
2020. márc. 1. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
17%

Nekem tetszik, hogy Gyurcsány rohadt laza.

Nem olvassa a szöveget papírról mint Orbán, jaaaa, és nem vagyok nyugger :D

2020. márc. 1. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

"Nekem tetszik, hogy Gyurcsány rohadt laza."

Annyi cucctól nem is csodálom.

2020. márc. 1. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Tudtommal Orbánt kezelik Grazban ;)
2020. márc. 1. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Fletón havi 20 milliót költ magára, a saját cégeiből. Vele a barátai barátkoznak. Neki nem kell nagydibra verni hol volt. Míg akivel csak érdekből haverkodik mindenki, annak verni kell a nyálát.
2020. márc. 1. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Felőlem lehet olyan laza mint a rigalánc akkor sem fogok rá és a bandájára szavazni. Elég volt belőle egyszer.

Az emberei már bemutatkoztak az önkormányzatokban.

2020. márc. 1. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Ha pszichiáter lennék, részletes diagnózist írnék róla. Mivel nem vagyok, csak annyit tudok mondani: egy megalomániás alkoholista ripacs. :D
2020. márc. 1. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Megalomániás elmebeteg, állítólagos tintás és a kígyók meg a prímszámok szakértője.

Akkor még nem is említettem, hogy regnálása idején csődközelbe juttatta az országot.

Tényleg ez lenne az alternatíva? 🤔 Akkor itt a szavazópolgárok elmeállapota sem lehet teljesen rendben.

2020. márc. 1. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Gondolkozzatok!

Akkora hisztit csináltatok abból, hogy Borkai élő, eleven nőt dugott, luxuskörülmények között....

Gréczy pedig otthon, magányosan verte világgá a farkát? Mind a 13 centit? Feri még egy guminőt sem vett neki? Nem futotta?

Akkor gondolj arra, rád mennyit költene!

2020. márc. 2. 00:54
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

1

Nem "laza", hanem gyagya, amilyen dolgokat képes mondani.

2020. márc. 2. 04:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek nincs veszteni valója az minden aljasságra képes,azt mond ami éppen a maradék eszébe jut.

Amúgy fletónak hány évértékelő beszédje is volt fénykorában?

És ráadásul milyen.

2020. márc. 2. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!