Csak én szerintem adkivételesen tiszta kritikát a világról ez a videós?
2:10-től érdemes nézni.
Tisztázzuk le, én nem bírom a kormányt,de ettől elegem van abból hogy vár.it tesznek kapjék a negatív ívet.
Akár negatí, akár pozitív amit tesznek.
Sokan mondják hogy a médiát a kormány uralja...
Nah az egész online média bűzlik az ellenzéki érdektől, és probagandától, és leginkább ez adja meg az identitásukat az online lapoknak.
Ehhez képest a televíziós média szintemár függetlennek látszik.
Nem csak szerinted, biztos vannak még agymosott fideszesek.
"Nah az egész online média bűzlik az ellenzéki érdektől, és probagandától, és leginkább ez adja meg az identitásukat az online lapoknak."
Ja, fideszesként így a 888, pestisrácok, origo meg a többi szennylap mellett én inkább befognám a számat.
2es kommentelő, nem vagyok fideszes, de épp ez az egyik problémám...
... ha nem vagyok ellenük, már rögtön úgy sorolnak be mindtha velük, azaz fideszes lennék.
Miért?
Ez nem pott egy abszolútista gondolkodás, ami az erős propaganda befolyáltságú emberekre jellemző?
Senki nem mondta hogy hibátlan az ellenzék. De minden hibájukkal együtt sem tudnak annyira rosszak lenni, mint a fasiszta fidesz, akik immár jogerős bírósági ítéleteket hagynak figyelmen kívül. Mindenkinek alapvető érdeke, hogy tiszteletben legyenek tartva a jogai, és azokat érvényesíteni tudja, szükség esetén akár a bíróságon.
És elmondom mégegyszer: az hogy szerinted például rendben van-e a jogállamiság leépítése, vagy nincs, az egy egyszerű eldöntendő kérdés, és talán a legfontosabb kérdés kellene legyen, amikor pártot választasz. Ha rendben van, akkor neked az ég világon semmi bajod a fidesszel. Ha nincs rendben, akkor pedig ellenzéki vagy. Ezek diszjunkt halmazok, nincs átjárás, a fidesz nem egy átlagos párt, hanem egy bűnszervezet, egy maffia.
4-es, negint belefutottunk...
Azért mert egyetértünk egy párt egyetlen pontjával, még nem fogunk a pártal aznosulni...
Nem kéne ennyire szélsőségesnek lenni...
Olyan kormány még nem született ami minden aspektusában rossz volt, de ezek azerint a ri fejetekben ez valahogy mégiscsak megszületett.
Nem, nem cagyok fideszes, de minden lépésüket önnmagábanrtékelem.
Nekem nem kell az, hogy az ellenszenvemet a Fidesz felé önigazoljam, mert az amit a tömeg csinál, hogy bármit is tesz a didesz, ls értek itt BÁRMIT, az csak rossz lehet, mert ez nem igaz. Lehet nagy egészében rossz a fidesz, de attól még vannak jó lépései...
Szóval, pontosan mi a baj a Nat-tal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!