Mi lesz Budapesttel, ha eldurvul a koronavírus járvány?
És mire megyünk az adóval egy totális anarchia idején?
Mert a walkin dead-ben sem az adózás meg a GDP tartotta életben az embereket.
#15, Ennyi erővel a falvaidat is le lehetne napalmozni a sok fidesszavazó ingyenélő proli szarral együtt.
Már rég automata robotizált gazdaságoknak kellene működnie, génmódosított akvapóniás növényházakkal, mesterséges in vitro hústenyészetekkel. Akkor a falvakra és a puruttya népségre nem lenne szükség, integrálnánk őket a városokba.
Maximum pár látványfalu fennmaradna a turizmus kedvéért, de amúgy nyugodtan be lehet dózerolni az ilyen putris szedettvedett fos falvakat 80-90%-os munkanélküliséggel, és segélyeken élő parazitákkal'
Integráld be a jó édes K... Anyád a szenyezettt tömegnyomoros zajos büdös koszos varosodbA !
És zabald a GMO S szarokat többet nem érdemelsz!
Hülye városi semmirekellő!
Én egy tapottat se mozdulok a szép tájrol és nyugis helyemrol vidékről ! És az állataimtól ! Amiket az ilyen embermaradvanyoktól mint te többe nézek!!!
De tudod mit? Ha harc hát legyen harc!
Várjuk ki a végét!
Majd remélem bejön a korona vírus és te Pesten elkapod a tömegben! És megdöglesz ...
Vagy ha majd bezárnak a boltok! Nekünk falun vannak vetomagjaink ... Ti meg max jönnétek koldulni és ólom söréttel távoznátok!
Gyökér!
#17, Csak a stílusodat próbáltam reprodukálni nyugi :) nem ez a véleményem. Szeretem a szép falvakat, van egy két jó. Vidéki vagyok amúgy.
...
De ha már itt tartunk, hamarosan a falvakból nem marad semmi. A fiatalok elköltöznek városba, a cigányok elárasztják és elfoglalják a magyar falvak nagyrészét. Munka szinte semmi, szóval nincs maradása a fiataloknak sajnos.
A falvak 95%-a el fog tűnni vagy gettósodik cigányfalvakká.
Szóval ha beüt a korona, rendőrség nélkül fosztogató cigányhordák martaléka lesz. Elveszik mindenedet, megerőszakolják a feleségedet, barátnődet, anyádat...még a nagymamát is. Aztán felgyújtják a házatokat.
Káosz szerint így megy ez.
#18 Jó lenne már megérteni hogy nem zombivírus terjed, hanem egy olyan, mint az influenza. Aki megfertőződik az sok esetben tünet nélkül, másik nagy rakásban szerencsére csak a megszokott megfázásos-influenzás tünetekkel vészeli át 1-2 hét betegséggel. Sajnos ahogy az influenzánál, itt is van akinek végzetes mert nem bírja legyűrni a szervezete.
De még ha semmiféle intézkedés nem lenne és tényleg minden egyes embert megfertőzne, akkor is az emberek fele észre sem venné magán hogy elkapta a vírust. Mitől lenne itt apokalipszis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!