Az gondolom senkit se zavar hogy Tarlós idején se volt klíma a metrón. Ahogy gondolom az is mellékes hogy a kormány az aki kongó kasszával adta át a főváros vezetését, miután szépen kitakarították a tartalmát és stadionokra meg haverokra költötték. Érdekes mód amióta Karácsony lett a főpolgármester, sokak számára hirtelen olyan dolgok is problémát jelentenek amik a Fidesz-érában nem voltak említésre méltóak sem.
2020. febr. 28. 21:24
22/31 anonim válasza:
"Pedig Tarlós István tervezte, hogy lesz." ?
Vettem egy autót klíma nélkül. Azt tervezem, hogy egyszer lesz benne klíma. Hát jó ideig tervezhetem. Mondjuk van az a pénz amiért valaki szétszedi és utólag beépíti.
Épeszű ember ilyet nem csinál csak egy politikus aki mások adóforintjait költi számolatlanul. Köszönjük Tarlós úr.
2020. febr. 28. 21:49
23/31 anonim válasza:
A problémák azért vannak,hogy megoldják őket.
Köpködés helyett tessék elkezdeni dolgozni a megoldáson.
A lehetőség a kézben hát hajrá.
2020. febr. 28. 22:10
24/31 anonim válasza:
A klímáknak magas a co2 kibocsájtása, nem kell mert megöli az embereket a co2. Egy ellenzéki nem klímázik! A konzervatív keresztyén-keresztény nácik klímáznak csak!!
2020. febr. 28. 22:35
25/31 anonim válasza:
"Érdekes mód"
Ezt már valamelyik nap elmagyaráztam néked.
2020. febr. 28. 22:52
26/31 anonim válasza:
Óvodás koromban én is mindig a másikra mutogattam, ha csináltam valami rosszat, de már kinőttem belőle.
2020. febr. 28. 22:56
27/31 anonim válasza:
"Az gondolom senkit se zavar hogy Tarlós idején se volt klíma a metrón. Ahogy gondolom az is mellékes hogy a kormány az aki kongó kasszával adta át a főváros vezetését, miután szépen kitakarították "
kongó kasszával demszky király adta át a fővárost, arról ne is beszéljünk hogy a régi hármas metrón mennyire volt meleg az újhoz képest
a baloldaliak miért ilyen veszélyesen ostobák?
2020. febr. 29. 07:57
28/31 anonim válasza:
#27 ha nem lennétek ilyen OSTOBÁK (hogy én is használjak tipikus fidesz propagandista kifejezéseket), akkor nem szavaznátok a fideszre. Hát ezért vagytok ti baloldaliak ilyen ostobák. Meg azért, mert azt hiszitek, ha azt mondjátok jobboldaliak vagytok, akkor azok lesztek.
2020. márc. 7. 15:45
29/31 anonim válasza:
"Vettem egy autót klíma nélkül. Azt tervezem, hogy egyszer lesz benne klíma. Hát jó ideig tervezhetem. Mondjuk van az a pénz amiért valaki szétszedi és utólag beépíti."
csakhogy egy metrókocsi nem olyan, mint egy autó, nettó műszaki analfabéta ballerok
2020. márc. 7. 16:31
30/31 anonim válasza:
Mert egy metrókocsiban csak be kell dugni a konnektorba és hollé máris klimatizált a szerelvény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!