Kedves ellenzékiek, mit szóltok, hogy a m3-as metrón nem lesz klíma?
Pedig Tarlós István tervezte, hogy lesz.
Az ellenzék pedig a kormányt támadta, hogy kihagyták a klímát, most mikor van rá lehetőség...?!
Pedig itt a lehetőség nekik! 👍
Persze ehhez már felelősség is társulna, kevés lesz szaunagúnyában feltűnni.....
mert miért is jó a karigeri?
mert megtette alpolgármesterré a DK-s gy németh erzsit a magyar politika egyik legellenszenvesebb némberét?
#10 Azt meg már el is felejtetted miért demonstráltak?
Olcsóbban is meg lehetett volna venni azokat a metrókocsikat, méghozzá jobban felszerelve. Mégis a drágább orosz lett.
"#10 Azt meg már el is felejtetted miért demonstráltak?"
arra emlékszem hogy úgy berúgtak a tüncizők, hogy az egyik az óegygéét is nullaegygének mondta
DK-s vagyok.
Én amondó vagyok hogy Karácsony lehet hogy egy ügyes, de kockázatos húzással akar hitelt szerezni a szavainak.
Ha úgy van ahogy gondolom akkor minden jel arra fog utalni hogy nem áll szándékában klimatizálni a metrót, majd egy "partizán-akció"-val szó nélkül klimatizálja őket.
mint amikor 2006ban egy partizánakcióval bevezették a gyurcsány-csomagot annak ellenére, hogy nem lesz rezsicsökkentés
azzal is nagyon sokat javult a balos szavahihetőség
#19, #20-nak:
Ilyen válaszoknál mindig az a vicces kép ugrik be, hogy egy ember folyamatosan hátrafelé nézve megy előre, és lefejeli a kresz-tábla csövet! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!