Mi ez a trianon elleni aláírásgyűjtési agymenés a Nyugati aluljáróban?
Ugye úgy gondolják ha párszáz ember aláírja akkor majd Románia, Szlovákia, Ukarjna stb térdreborulva könnyes szemekkel visszadja a területeket...?
Röhej!
Nem tudom pontosan hogy milyen aláírásgyűjtésről van szó, de ha már láttad őket és felmerült benned a kérdés, oda is mehettél volna és megkérdezhetted volna tőlük, hogy pontosan mire és miért gyűjtenek aláírást, mi a céljuk vele, stb. Az aláírásgyűjtől valószínű többet tudnak mint a random gyakorit olvasó emberek akik közül sokan még talán nem is jártak Budapesten.
Viszont abban biztos vagyok hogy nem a területek visszaadása miatt gyűjtenek aláírást, hiszen a trianoni szerződés már nincs is érvényben, ha bármit módosítanának is benne, nem lenne semmi hatása a mai határokra. Szerintem inkább egy jelképes dologról van szó.
Ahhoz képest hogy fogalmad sincs, hogy miért gyűjtenek aláírást elég határozott véleményed van róla. :D
Ha tényleg érdekel, hogy mi is ez és nem csak nyuggerezni meg nácizni akartál, itt tudsz utánna olvasni, hogy mi is ez:
"Mindenki hazaáruló, akinek nincsen 5 percenként trianonfájása..."
Jah és mindenki náci akinek nincs 5 percenként holokauszt fájdalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!