Most hogy Karácsony 124 milliárd forintos hiányt csinált budapestnek ekég bizonyíték rá hogy tényleg alkalmatlan főpolgármesternek?
A hiányt az előző fideszes vezetés alatt felhalmozott pénzből akarja pótolni,ami felháborító.
Karácsony nem csinál semmit csak a pénzt herdálja el a sok helyetesére meg ki tudja még mire.
Link: [link]
Attól függ kinek. Van az a balos réteg, aki imádja Karácsonyt, neki mindegy, hogy mit csinál, örülnek annak, hogy nem fideszes a főpolgármester. Aki pedig elfogulatlanul szemléli, az elismeri, hogy Tarlós jobb főpolgármester volt, mint a Karácsony.
Persze erre rögtön rá lehet mondani, hogy egy agymosott fideszes vélemény, de az igazság az, hogy egy város vezetése ha nem is teljesen, de nagyrészt független a pártpolitikától. Egy jó főpolgármester a pénzügyeket is jól tudja kezelni más ügyek mellett. És még úgy is jobbnak tartottam a Tarlóst, hogy egyáltalán nem vagyok fidesz szimpatizáns.
Persze lefogják pontozni a választ, de akkor mutassanak valamit, amit a Karácsony jobban csinált eddig, mint a Tarlós.
Mai Fidelitasos trollunk.
Nyugtával dicsérd a Napot. (vagy szidd)
A meghirdetett programjához képest csak hátrál.
Lesz stadion, nem lesz légkondi a metrón.
Szerintem a középső metró szakasz felújítása se lesz még, a Lánchíd is túl nagy falat.
De majd vesz fel jó sok hitelt, mert végtére is ezek a srácok inkább hitelügynökök, mint poltikai vezetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!