A budapestieknek elment az eszük? Miért választottak egy alkalmatlan főpolgármestert?
Budapest így döntött.
20 év Demszky nem volt nekik elég tanulópénz, most akarnak 5 év Karácsonyt is mellé.
Hát megkapják.
Lesz majd ott sírás rívás nemsokára.
Lényegében azt szavazták meg, hogy nem akarnak metró felújítást, sem beruházásokat, sem olyan úthálózatot, amin lehet közlekedni.
Nem bánják viszont, ha a tolvaj balosok kirabolják a kerületeiket, legyenek boldogok, én most már biztosan tudom, hogy vidékre költözöm.
(a kertem öntözöm
szabad leszek és már
nem is érdekel
amihez nincs közöm)
Nem tudja elvonni, mert az ellenzék beadta az EU vezetésnek, hogy náluk akarnak pályázni, és nem a kormányon keresztül. Az EU az Olaf jelentések fényében gondolkodik rajta. Dobrev meg adja hozzá a hátszelet.
Viszont ha az EU-s pénzek nem jönnek ide, meet az EU-nál kell pályázni, akkor a Fideszesek nem fognak megbízást kapni.
Ha ezt megtudják lépni a Fidesz el is vesztette a választást 22-ben.
"akkor a Fideszesek nem fognak megbízást kapni"
Leglább Brüsszelben rájönnek, hogy milyen árakon lehet Magyarországon beruházásokat végrehajtani, ha nem Mészáros csinálja.
Amikor megnézik a számlát megkérdezik, hogy biztosan nincs még egy nulla az összeg végén ?
3
Akkor te is hibás vagy, ha különben pesti voltál.
Bezzeg a több tízezer külföldi, aki regisztrált szavazó lett, mert pesti az állandó lakcíme, az mind szavazott. A kényelemből kiköltözött pestiek-budaiak helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!