Hol tartanánk ha az elmúlt 10 évben nem egy uram-bátyám kormány lenne hatalmon (zsarnokságon) hanem egy valóban az ország érdekekeit védelmező, hozzáértő polgári kormány?
Jajjnekem, A SZOKÁSOS hülyeség...
Fogalmad sincs az "EU források" felhasználásáról, csak kopipészteled az agyhalott ballib mantrákat.
Sokat gondolkodtam már ezen és ahhoz a kérdéshez lyukadtam ki, hogy a magyaroknak valóban szükségük lenne egy polgári kormányra?
Úgy értem, hogy ha a Fidesz 2010-ben polgári kormányzásba kezd, akkor vajon 2014-ben nem cseréli le őket a lakosság a Jobbikra?
Az eu forrásokat le tudják hívni és hatékonyan használják fel. Az ország folyamatosan fejlődik, az életszinvonal emelkedik, a reálbérek emelkednek, az infláció és munkanélküliség alacsony, a gazdaság bővül.
Mindezt abból a helyzetből amibe az előző kormányzat - a mostani ellenzékiek nagyobbik része - belevitte az országot, a teljes eladósodásból, devizaválságból elérve.
persze ha te azoknak a meséjét hallgatod meg (vagy közéjük tartozol) akik 8 év alatt majdnem csődbe vitték az országot, akkor nem csodálkozom rajta ha ennyire nem ismered a valóságot. De néha azért a média helyett körbe is nézhetnél magad körül. Akkor nem írogatnál ilyen hülyeségeket. Talán.
Gyurcsány alatt a seggeteket vertétek a földhöz, mert az euró árfolyama 300 forint fölé kúszott 2 hónapra. Most miért nem vinnyogtok?
Ugyanitt. Csak akkor más szereplők lettek volna.
Ki hiszi el, hogy bármelyik másik pártot te meg az emberek jó sorsa érdekli???? Őket is csak a saját boldogulásuk, meggazdagodásuk érdekli, ezért akarnak hatalomra kerülni.
Svájc szintjén.
Az a baj, hogy a "hozzáértő"... kormány egy elvi ideál, de a valóságban ez soha nem valósulhat meg, hiszen egyetlen ember, aki valahol a csúcson van, az sem érthet minden részletkérdéshez. Még ha fel is ismeri, hogy kell olyan, aki viszont ahhoz ért, magánál csak tehetségtelenebb embert fog választani beosztottnak (nehogy a fejére nőjön). Nem véletlen tehát, hogy a jelen kormánytagok zöme vagy tapasztalatlan (mondhatnám tudatlan) fiatal, vagy az utasítást elvtelenül követő megbízható valaki (akinek a szakértelme erősen hiányos).
"Most miért nem vinnyogtok"
Azért nem vinnyogok, mert fideszes vagyok és nem várok el tökéletes kormányzást tőlük.
Ellenben Feri csak a fasságot csinálta, számomra hátrányos dolgokat.
A kérdésre válaszolva:
Nyilván előrébb, de nem sokkal.
Az EU által biztosított támogatás egy nagy kamu.
Semmi összeget adtak játszóterekre, amit aztán jó nagy táblákon hirdettek, ment a probaganda, amit jó sokan benyeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!