Akik istenítik Gyurcsány Ferencet azok tisztában vannak mik voltak mikor ő kormányzott?
Mi lett volna?
Én éltem akkor is, és nem vagyok vén.
Csak Orbán telebeszélte a magyarok fejét, hogy ha nem ő irányítja az országot, akkor megáll a Föld a forgásban.
Mi volt akkor? Jólét. Mi voltunk az egyik gazdag ország a régióban, 7-8 országból jártak ide vendégmunkások.
Most már meg az utolsó román se jár, mert már ott is jobbak a bérek, de az árak, adók olcsóbbak. Csak az Orbán által behívott ukránok vannak itt.
Akárhonnan is nézed, Gyurcsány kategóriákkal jobb miniszterelnök volt.
Nem sokan istenítik Gyurcsányt az országban szerintem. Az viszont biztos, hogy Orbán már több mint kétszer annyi ideig volt miniszterelnök, mint Gyurcsány, és nagyságrendekkel több kárt tett az országnak. Az ellopott ezermilliárdokról nem is beszélve.
2006-ban nehéz volt elképzelni ilyesmit, de azóta az utóbbi 10 évben kiderült, hogy lehet még annál is rosszabbul csinálni. Orbán megmutatta.
Mondom ezt úgy, hogy a pokolba kívánom mindkettejüket, és az ország tragédiájának tartom, hogy 30 évvel a rendszerváltás után az egyik oldalon még mindig Orbán, a másikon Gyurcsány áll. De a tényeket nem érdemes tagadni.
Fizetett emberek vagy egyszerűen simán hülyék. Gyurcsány meg előszeretettel rak fel videókat (megjegyzem nem csinál hülyeséget) és hazudik a múltról egyfajta mártírként állítja be saját magát. A gond ezzel ugyan az mint a fidesz propagandájával hogy azok a tinik akik a saját telefonjukon kívül nem ismernek semmit a világról ezeket be is kajálják és képtelenek tisztán látni és gondolkodni
Ilyeket állítani hogy Gyurcsány alatt jólét volt. Persze egyik hónapról másikra jelentősen magasabb rezsiköltségek meg csökkentett fizetés a középső adósáv eltörlése miatt az biztos jóléti intézkedés volt. Az egészségügyre kivetett megszorításokról nem is beszélve (kórházi osztályok szüntek meg).
Meg a szólásszabadság ő alatta. Aki akkoriban volt tizenéves legalább az biztosan emlékszik miért hívták egy időben a rendőröket "sün"-öknek
kétféle gyurcsányista van
a túlfiatal és a túldemens
"De emberek senki sem emlékszik a Gyurcsány csomagra? Vizitdíj gyógyszerfelírási díj kórházi napidíj stb. A 4 es metró 500 milliárd ft volt a spanyolok 100 milliárdból megépítettek egy ugyan olyan mint a 4 es. Csomószor rezsit emeltek költségvetést hamisítottak stb. Egészségügy megszorongatása BKV botrány. Áfát is megemelték."
Azt nem érted, hogy ezek mily nevetséges kis semmiségnek tűnnek már a Fidesz maffia dolgaihoz és megszorításaihoz képest és ahhoz, hogy bónuszban ma már autoriter rendszerben kell élnünk az akkori demokráciához képest. Ja és volt egy válság ami talán indokol némi kis nadrágszíj meghúzást míg ha minden igaz akkor 10 éve már magunk mögött hagytuk és állítólag még jól is teljesítünk. Az van, hogy átértékeltük azt amit akkor hittünk, nekem sem tetszett ami az országban folyt akkor de ma már egy szemvillanás alatt cserélném rá vissza az egészet amit a Fidesz bűnbanda művelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!