Kari Geri miért nem képes elismerni a nála rátermettebb Tarlós úr érdemeit? Gergely bölcsész végzettségű nem alkalmas várost vezetőnek, Tarlós mérnök ember!
10 ezer fát ültettek tavaly ez nem eredmény?
Minden épült szépült, turista paradicsom lett a főváros!
Kedves Előző!
Köszönöm válaszod! 😊
Az még egy jogos aggodalmam, hogy a korábbi 3 helyett már 5 főpolgármestert nevezett ki, nem alacsony bérekért! Már most jobban szórja a pénzünket mint kellene. 😥
Én nem bánom, hogy Karigeri lett a főpolgármestere a fővárosnak. Vidéki vagyok. És elégedett kárörömmel nyugtázom, hogy ez 5 év letöltendő büntetés a fővárosiaknak. Azt sem bánnám, ha kitiltaná a dízel autókat a fővárosból. Vagy méhkast tenné a buszmegállókba.
Bár szerintem semmi mást nem fog tenni 5 évig mint a fosztogatáshoz asszisztál.
"Gergely bölcsész végzettségű nem alkalmas várost vezetőnek"
Ja, biztos azért nem tudott egyetlen egyéni kerületben sem nyerni a Fidesz Zuglóban, mert annyira alkalmatlan volt az Karácsony Gergely vezette városvezetés, hogy inkább őket szavazták meg újra.
Kedves 13#!
Zuglóban a parkoló botrányai miatt nem bírták Karácsonyt, már ott "megbukott".
A főváros nagy falat lesz neki.
Remélem nem fogja szétlopni! Beleült a készbe!!!
Jóképű talán ez is sokat számított a győzelmében, de nem egy racionális ember!
A pride-os felvonuláson való részvétele pedig nagyon gáz.
Ha meleg vagy biszex vagy azzal szimpatizál akkor még nem kell az utcán ezt népszerűsítenie!
"Zuglóban a parkoló botrányai miatt nem bírták Karácsonyt, már ott "megbukott"."
Ahhoz képest, hogy megbukott Zuglóban, a Fidesz szenvedett megsemmisítő vereséget, nagyobb arányba nyert Horváth Csaba, mint 5 éve Karácsony Gergely. Én értem, hogy megbukott, csak akkor azt magyarázd el, hogy az emberek miért nem szavaztak inkább a Fideszre, mint egy "bukott" ember pártjára?
Fejlődött Budapest Tarlós alatt? Igen.
Jó irányba? Sok helyen kérdéses. Mindent léterkoveztek ocsmány, szürke kővel, kb az összes tér ugyanolyan jellegtelen ül néz már ki. A terkonek és aszfaltnak hala a város nyáron egy forró, kipufogofüstös katlan, sehol egy fa. A Biodomot elmebeteg módon tularaztak, a szuperkórházból nem lett 10 év alatt semmi, épült egy rakat sportközpont és stadion sportpályák, parkok helyett. Atlag magyarnak a legtöbb jó hely árazása luxusnak számít mert ráálltunk a külföldiekre. A belváros járdákai ocsmányak, az épületek lerohadt..ak Szóval abszolút sikernek beállítani Tarlost marhaság.
# 16!
Nem ilyen egyszerű ez! Karácsony szénája tényleg nem állt jól Zuglóban. (Ahogy ő is elmondta ezt at egyik kiszivárgott videóban: „Ha visszamegyek Zuglóba, akkor ott engem elásnak”). Ott szinte biztosan bukott volna. Nem véletlen, hogy a vita azért nem jött létre, hogy Karácsony nem akart Zuglóról beszélni egy vitán!
A fővárosi politikai hangulat viszont kedvezett egy MSZP jelöltnek, ezért mindenképpen mást kellett helyette indítani Zuglóban. Horváth Csaba már 2x elbukta a fővárost (pedig ingyenes BKV is ígért... amit hamar vissza is volt, mert mindenki körberöhögte.), tehát őt harmadszor nem lett volna jó ötlet Tarlós ellen indítani. Viszont ezzel a cserélvel mindenketten jól járhattak és jól is jártak. A korábbi területükön biztosan vesztettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!