Van arra valami értelmes magyarázat, hogy a magyar focira miért költenek millárdokat évente az államkasszából?
Az NB1 nézhetetlen, katasztrófa. A válogatott ugyanez.
Nyugaton piaci alapon működik a profi sport, ebben az országban miért nem?
Ez a legnépszerűbb sport az országban.
Ha a curling vagy a gyeplabda lenne az amit a legtöbben szeretnek csinálni, nézni, akkor arra költenének ennyi pénzt és nem a focira. És ennek semmi köze ahhoz hogy jól vagy rosszul csinálják a sportolók.
Mert az orbán focib*zi. De valójában senkit se érdekel, csak erőltetik.
Odaképzelnek valamit ami valójában nincs is ott. Ha nyer a magyar csapat megnyerte világot. Jah nem sehol semmi.
Tényleg mennyire fehérkeresztény heteroférfi dolog kisgatyás rohangáló férfiakat bámulni, de úgy mintha azon múlna az élete.
Nincs értelmes magyarázat, mert aki miatt ez van, az már nem normális.
Legtöbbször több a kivezényelt rendőr a stadionokban mint a fizető néző!
Én régebben sokat jártam, aztán jött a vénaszkenner, és én azóta nem voltam, és már nem is megyek többet. Már a TV-ben sem nézem meg. Engem örökre "elvesztettek".
ma 11:04
Engem soha nem érdekelt a foci, sőt, tesitanár foci őrült volt és meg is buktatott, mert én nem szerettem.
Jó pár barátom viszont szerette és járt szurkolni. Mára már ők sem járnak, mert amit a fociba tolnak a semmiért, teljesen elvette a kedvüket örökre a focitól.
Nos, kicsit kacagságos, amikor azok alkotnak ítéletet, akik kategórukusan kijelentik, hogy sem a helyszínen, sem a tv-ben nem nézik a focit, mivel nem érdekli őket! Ám, ennek ellenére képben vannak, hogy fociznak a focisták és hányan járnak ki a meccsekre!
Szerintem nem én vagyok tisztességtelenül összerakva!
9 - ha tudnál olvasni: oda írtam, hogy régen sokat jártam, jártunk meccsre, még anno a nejemet is elvittem!
Mára valóban nem érdekel, totálisan hidegen hagy! És nálam/nálunk a listázás volt az első lépés.
Igen, látom az összefoglalókban, sporthírekben, hogy név szerint ismerik egymást a szurkolók... és a rendőrök is.
A dohányzásról is le tudtam (évekkel ezelőtt) szokni, de azért képben vagyok a dohány árakat illetően...
Ép elméjű ember nem tapsol, nem tapsolhat ennek a sz@rnak, amit egyesek labdarúgásnak becéznek ebben az országban! Ahogy meg kilopják a pénzt erre, az a pofátlanság csúcsra járatása!
Tehát: nincs értelmes magyarázat! Értelmes nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!