Értelmes magyarázat?
Fideszes támogatók,szimpatizáns hölgyek,urak. Mi vezérel(t) titeket arra,hogy fanatikus Fideszesek legyetek?
Megmagyarázná valaki,hogy a Fidesz mi jót tett a szegényekért,hajléktalanokért,éhezőkért,munkanélküliekért? A gazdagok zsebét tömi a Fidesz és nem törődik mással csak a saját hasznával! Amióta a Fidesz hatalmát gyakorolja azóta sokan lettek öngyilkosak az ellehetetlenített életük vagy a kilátástalanság miatt,de erről a Fidesz hallagat!
Mindig is voltak öngyilkosok!
Ami pedig a szavazást illeti, szívesen elmondanám, ha tudnám, hogy tényleg érdekli önöket, elolvassák, nem csak provokációnak szánták.
(röviden annyit, hogy nem csalódtunk bennük!)
Akkor partnerek egy jó kis vitában?
szélcsend?
Nincs kedvetek, csak gyűlölködni?
Az üzenet küldője: Kosztum Kosztum
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 14:13
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Értelmes magyarázat?
"Értelmetlen kérdés."
Az üzenet szövege: Az az értelmetlen,hogy anyád a világra szart!
Hát, gratulálok, kedves Kosztum Kosztum...
Nem vagyok fanatikus fideszes, még csak nem is rájuk szavaztam, a következő választásokon majd átgondolom, ha vesztésre állnak biztosan támogatom majd őket, ne rajtam múljon. Nem hiszem hogy lehet veled értelmesen kommunikálni, mert fröcsögsz, de azért adok egy magyarázatot.
Én nem aszerint választok, hogy ki mit tesz a "szegényekért,hajléktalanokért,éhezőkért,munkanélküliekért". Működő gazdaság kell, ahol az embereknek, az egyházaknak, az államnak van lehetősége gyámolítani az elesetteket. Hogy a baloldal azzal kampányol hogy majd megemeli a segélyeket, engem nem érdekel, nem vagyok baloldali.
Nem osztom gazdagokra és szegényekre a társadalmat, egyrészt nem lehet meghúzni a határt, másrészt ennél sokkal bonyolultabb, összetettebb egy társadalom. Gazdag aki 300 ezret keres? És ha 4 gyereket nevel emellett?
Ez az öngyilkos téma meg egy vicc ahogy bedobod, mindig is élen jártunk ebben (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!