Miért nem lett semmi következménye annak, hogy Simon Peresz kijelentette, hogy felvásárolja Magyarországot?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, hogy régen volt de akkor is felháborító, hogy nem történt semmilyen felelősségre vonás ez ügyben, pedig szó szerint azt mondta, hogy Izrael felvásárolja Mannhattant, Magyarországot, Lengyelországot és Romániát. Ezen nincs mit félreérteni vagy kiforgatni, hiszen ez így hangzott el. Nagy felháborodást váltott ki, tüntetések is voltak ellene. De az akkori MSZP-SZDSZ kormány Izrael-nyalonc volt, ahogy a Fidesz is az. Azért ez sokat elárul arról, hogy kik vezetik az országunkat és, hogy hazánk kiktől függ.2020. febr. 21. 21:01
21/23 anonim válasza:
A sok okosnak írom: lehet ezt szépíteni akárhogy, azok a "vásárolgatások" mostanra azt eredményezték, hogy nincs állami tulajdon, és már mindenhol külföldi társaságok uralkodnak. Akinek van egy kis esze, az megnézi a többi videót, amit linkeltem (azokban ez is tárgyalva van részletesen) és felfogja mi történik. Addig meg döntsétek el, hogy nektek, kis naívaknak hol, melyik országban fog élni a gyermeke, és unokája majd - mert Mo-n biztosan nem fog megélni - és épp ez a lényeg.
22/23 anonim válasza:
Vmit megvettek előletek a külföldiek vagy a zsidók? Vagy miért sírtok itt?
23/23 anonim válasza:
Igen, megvettek. MINDENT. A jövőt. Mindaz, ami most "társaság", és idegen tulajdon, Magyarországi állami köztulajdon is lehetne. Ha nem érted a különbséget, nagyon nagy a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!