Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lett semmi következm...

Miért nem lett semmi következménye annak, hogy Simon Peresz kijelentette, hogy felvásárolja Magyarországot?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, hogy régen volt de akkor is felháborító, hogy nem történt semmilyen felelősségre vonás ez ügyben, pedig szó szerint azt mondta, hogy Izrael felvásárolja Mannhattant, Magyarországot, Lengyelországot és Romániát. Ezen nincs mit félreérteni vagy kiforgatni, hiszen ez így hangzott el. Nagy felháborodást váltott ki, tüntetések is voltak ellene. De az akkori MSZP-SZDSZ kormány Izrael-nyalonc volt, ahogy a Fidesz is az. Azért ez sokat elárul arról, hogy kik vezetik az országunkat és, hogy hazánk kiktől függ.

2020. febr. 21. 21:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, utólag rájöttem, de ha nem hiszed feltöltöm, és javítom a linket. Nem Én találom ki. Sokáig fenn volt a neten a videó, szerencsére leszedték páran, így nem lehetett eltüntetni.
2021. jan. 20. 05:45
 12/23 anonim ***** válasza:

11

Köszönöm.

Milyen szerencse, hogy volt, aki mentette.

2021. jan. 20. 16:29
 13/23 anonim ***** válasza:

Aki a Földtörvényes videóval kapcsolatban kételkedik: a videó elején a házelnök felolvassa a nevét és a leírását a törvényjavaslatnak, aminek az értelmében: "KIZÁRÓLAGOS magyar tulajdonban maradna a magyar föld", és valóban csak bérleti joga lenne a külföldieknek, EZT SZAVAZZA LE a Fidesz, és Orbán Viktor NÉV SZERINTI szavazással.

A videó valóban hibásan ment fel valamiért, de javítva lesz.

2021. jan. 24. 23:28
 14/23 anonim ***** válasza:
Igazából -részletes szabályzattal- a bérletnek nem lehet hátulütője. Vagy tévedek?
2021. jan. 25. 00:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt a javított link: [link]
2021. márc. 5. 02:01
 16/23 anonim ***** válasza:

15

Volt ennek valami -akármilyen- magyarázata, akár akkor, akár később?

2021. márc. 5. 02:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Perez büszke volt, hogy az a csöppenty ország fejlődik, és büszkén mondta, hogy "VÁSÁROLUNK MannhattanBEN, MagyarországoN, LengyelországBAN ".

Bizonyos forditók azonban a vásárolunk szót felvásároljuk-ra forditották, a helyhatározókat meg tárgyesetre változtatták. Pld Magyarországon helyett Magyarországot forditottak. És világos, hogy rögtön ez a hülyeség lett az interneten a téma, nem az igazi forditás.

Ennyi.

2021. márc. 13. 20:32
 18/23 anonim ***** válasza:

17

Azoknak, akik nem látták az eredeti szöveget, hol lehet ezt az eredetit megtalálni, hogy pontosan mit mondott Perez?

2021. márc. 13. 20:47
 19/23 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=zK0paj_hFWw

Es a teljesen hamis forditassal.

https://www.youtube.com/watch?v=PzG3TwPqXms

Egyebkent termeszetesen nem csak az elhiresult szoveg forditasa hamisitas, hanem az is, ami utana van. Ott Peresz magzarazza, miert olyan fontos Izraelnek a sok nemzetkozi kapcsolat. A tenyleges szoveg: " Mivel mi kicsi orszag vagyunk, egyszeruen nincs eleg belso piacunk ahhoz, hogy igazi ipari orszagga valjunk"

2021. márc. 14. 11:01
 20/23 anonim ***** válasza:

19

Értem. Szóval Perez ezt héberül mondta.

A 2. meg az angol fordítás alapján készült magyar fordítás.

Akkor most kereshetem az angol fordítást.

2021. márc. 14. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!