Orbán egy rohadó rezsim szörnyű vezetője magyar szemmel is?
Valóban egy országrohasztó korrupt rezsim vezetője.
Nehezen lehet ezt szépíteni.
Az írás egy hazugsággal kezdődik.
"In a refugee crisis of unprecedented proportions, Hungary’s prime minister, Viktor Orbán, has set himself up as a bulwark against a generous-spirited, pan-European approach. Desperate people, mostly from Syria, have been blocked from trains in Budapest’s Keleti station, and have been hounded by policemen ready to spray them with tear gas."
Nem volt itt semmiféle "nagyszerű" páneurópai megközelítés, egyszerűen mások válogatás nélkül be akartak engedni mindenkit a hatályos törvényekkel, szabályokkal és EU-s előírásokkal ellentétesen.
Nem "többségében szíriaiak" voltak a Keletinél hanem olyan illegális bevándorlók akik átmasíroztak a zöldhatáron papírok nélkül és nem voltak hajlandóak együttműködni a hatósággal. Senki nem tudja kik voltak mert nem árulták el és nem voltak papírjaik.
Ahogyan semmiféle könnygázas rendőri fenyegetés nem volt, egyszerűen amikor a normál menetrend szerint közlekedni akaró utasok közé erőszakkal felszálltak olyanok akik nem hagyhatták el az országot mert nem rendelkeztek az ehhez elvárt és kötelező iratokkal, engedélyekkel - akkor a biztonságot csak a rendőrökkel lehetett fenntartani.
Innentől felesleges tovább olvasni. Hazudni bármit lehet - hisz itt van.
Ahogy előttem már írták, hogy a hülyeséget te elhiszed-e az már rajtad áll.
Lehetséges, ám én rászavaztam és egyenlőre úgy néz ki, hogy fogok is, mint egy csomó magyar, akiknek megfelel.
A Guardian meg foglalkozzon inkább a brit politikával.
Az írás egy hazugsággal kezdődik.
Honnan tudod hogy nem a kormány hazudik?
#6 Honnan tudom?
Talán mert ott voltam némelyik eseménynél, láttam, tapasztaltam a valóságot. Mégis mit hazudott volna a kormány ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!