444,24.hu, hvg vagy az index a hitelesebb?
Talán a hvg.
De mióta változott a tulaj, ott is vannak bajok.
Erre nagyon nehéz válaszolni. Mindegyiknél láttam már olyan cikkeket és agitpropot, hogy a hátamon felállt a szőr. Az indexről nem tudok összvéleményt mondani, mert egyáltalán nem olvastam az utóbbi években.
Úgy fogalmaznék, nincs hiteles médium. Mindegyik a maga szarját nyomja.
Az Index-en lehet legsűrűbben a kormánynak kedvező cikkeket találni, talán ők a legobjektívebbek a négy közül, értem ezalatt azt, hogy Karácsony Gergelynek és egyéb "ellenzékieknek" is rendszeresen odaszúrnak, pl: [link]
A másik háromnak szerintem van egy gyenge elfogultsága a kormány ellen, de egyiknek sem durva.
Illetve nem uszít egyik sem, inkább kicsit szarkasztikus stílusuk van, pl. linkelek ide egy cikket, szerintem zseniális: [link]
Ellenben a kormánysajtóval, akik humor helyett hisztisen próbálják az ellenzéket lejáratni.
Ha "baloldali propagandát" szeretnél olvasni, ajánlom például a hírklikket, vagy a balramagyart. Ők a vadhajtások, origo, lokál stb. "ellentettjei".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!