A szegedi bírósági korrupció és a SZEVIÉP ügyön miért nem kattog az ellenzék és az ellenzéki propaganda sajtó mint az Index?
#9 Kérdezd meg azt a több ezer embert akinek az élete tönkrement emiatt.. Illetve az OBH-t , hogy miért is indított eljárást a bírók ellen. Meg az elsőfokot, hogy ott miért is kaptak börtön büntetést és Szegeden a korrupt bírók miért mentették fel őket. Na meg majd a következő ítéletnél.
Tovább nem is társalgok veled, mert ez már szint alatti ahogy véded ezeket a bűnözőket..
A vádiratban mi van? Olvastad?
Tudod, hogy azokat amiket oda leírtak azokat az információkat hogyan szerezték? Szabályos kihallgatásokkal esetleg vádalkuval...ne adj isten egy ici-pici zsarolással......vagy a tanúk megfélemlítésével????
Ismered az ügy minden részletét, hogy ilyen magabiztosan nyilatkozol erről?
Micimackó, menthetetlen elvakult balos vagy.
Nem tudom akkor is védenéd e ezeket ha a te ismerősi/rokoni körödben kötötte volna fel valaki magát azért mert tönkretették.
olvasd el
de az azért mélyszánalmas ahogy a botka maffiát ilyen habzó szájjal véded
Nem védem Botkáékat, tévedtek...
Csak nem vagyok hajlandó mindent elhinni amit Polt Péterék leírnak...mert nem vagyok arról meggyőzve, hogy pártatlanul és csak a törvényeket és a hatályos jogszabályokat figyelembe véve dolgoznak! Nem egy, nem két politikailag megrendelt ügyben emeltek vádat amiről utólag kiderült, hogy bizony az ügyész urak egy kicsit "segítettek" a tanúknak, hogy jól emlékezzenek...
Aki bűnös és embereket tett tönkre arra rohadjon rá a műanyag lakat...de csak arra!
Ez érvényes mind a két politikai oldalra...
Csak tudjátok, hogy Botka 2002-óta viszi csődbe Szegedet folyamatosan, emiatt győz a Fidesz folyamatosan...
(ha valami nem stimmel a fenti mondat igazságtartalmával, akkor az aljasballiberálishazugság)
Amúgy meg már tíz-tizenöt éve minden évben van két "Botka-botrány", amibe belebukik a polgármester, és időközi választás lesz és lecsuknak mindenkit. 😉
Talán ezért sem hisszük el a Fidesz által kitalált, őőőőő bocsánat megszellőztetett "botrányokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!