Miért tesz magyarellenes dolgokat az ellenzék kint Brüsszelben napról napra?
Tévedsz kérdező, nem élek vörös ködben...
Valaha Fidesz szavazó voltam, ahogy itt már többször elmondtam...
A kezdet kezdetén egy rendkívül szimpatikus, fiatal csapatot láttam bennük, akik nagyjából az én korosztályom is...rájuk szavaztam 1990-ben!
Majd...vettek egy éles fordulatot és szembefordultak a korábbi nézeteikkel vagy a korábban hazudott nézeteikkel...ezt nem tudom megmondani, már teljesen más emberek/más politikusok lettek...innentől kezdve számomra semmivel sem különbek, mint bármelyik levitézlett szoci vagy akárki...
Az a nemzeti, keresztény párt amelyik megtúr a soraiban egy Deutsch Tamást, amelyik eltűri azt az alpári stílust amelyet Bayer Zsolt képvisel...amelynek a legfőbb vezetője a parlamenti vitában lemelegezi egy másik párt vezetőjét...
Ezekre az emberekre kellene nekem felnéznem? Mivel különbek ők bármelyik másik párttól?
"mészáros a 90-es évek óta vállalkozó"
Látom még vállalkozó fogalmával sem vagy tisztában.
mészáros a 90-es évek óta tolvaj.
Wikipédia:
"Pályáját a kilencvenes évek elején kezdte el, amikor az állami gázprogram kapcsán egy alcsúti, gépészettel foglalkozó társával elkezdték bekötni a faluban élőknek a gázt. A vállalkozás fejlődésnek indult, egyre jelentősebb munkákat kaptak a közeli településeken is, lakóparkokban, nagyobb épületekben dolgoztak. A kétezres évek közepén azonban hullámvölgybe kerültek, a cég ekkoriban egyre kevesebb megrendelést kapott, megjelentek a megyében és a faluban is a konkurens gázosok, Mészárosék majdnem csődbe is mentek: 2007-ben már alig volt bevételük, a cég veszteséges lett, pedig korábban több mint tízmilliós nagyságrendű eredményt is el tudott érni. "
Akkoriban miért nem tündökölt a gazdasági zsenije?
#24 Mivel Gyurcsány és elvtársai ellehetlenítették az egész országot kivéve a saját haverjaikat akiket kitömtek IMF hitelből meg az államkasszából, így nem csoda, hogy nem ment a szekér akkor.
Ez igaz elég sok emberre, akinek köze sincs a Fideszhez de pl. nem ment jól az üzlet Gyurcsány ámokfutása alatt, viszont 2010 után hála a stabil kormányzásnak , növekvő béreknek ->jobban megy az üzlet.
Belinkeljem azt, mikor Orbán az EU-nál kilincsekt, hogy függeszék fel az EU-s pénzeket?
Vagy azt, ha ruszkikkal építettünk atomerőművet az hazaárulás?
Orbánék mást tesznek mindig, mint amit mondanak. (Mihály mondta maga!)
Úgyhogy, ugyanúgy betesznek Magyarországnak, mint Gyurcsányék.
A birka meg, kajolja a krumplit!
"Akkoriban miért nem tündökölt a gazdasági zsenije?"
Kérdezd meg a csótány feridtől, hogy a motim amit nászajándékba kapott az anyósától.
Valaki infrastrukturális beruházásokból építette a cégét, és tud gazdálkodni, valaki meg nászajándékba kapott egy egész iparágat és simán elékozolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!